Van ilyen könyv? (bővebben lent)
szóval valami olyasmi kéne,amiben nincsenek se vámpír se angyalok. ne legyen horror. legyenek benne olyan mondatok ami megfog,egy kicsit töprengős. egy kicsit legyen romantikus, de lehet nagyon is az .
remélem hogy most nem valami argentin-spanyol drámát jellemeztem xD . szóval ha van valami ilyesmi könyv akkor légyszi címeket : ) ja meg az se lenne hátrány ha valami fiatal lányról szólna...
Van. Tizenhárom okom volt
Ez nem az a tipikus vámpíros vérfarkasos szellemes angyalos izé,ez mélyebre szóló,érdekesebb,stb.
aztán van még a Farkasok klánja. Az is nagyon szép. Engem megfogott. Nem is tudom,töprengős e. A lényeg csak a végén derül ki,és sokat kell gondolkodni közben.:)(azért nem olyan sokat:)) romantikus e? nem tudom. ha úgy vesszük,talán van benne valami,de nem az. Inkább akciódús. Nagyon jó,kár hogy csak a triológia első része van lefordítva.
Leiner Laura A Szent Johanna gimi 1,2,3. Egy gimis lány naplója, eddig 3 rész jelent meg, most fog jönni a negyedik. A honlapon bele tudsz olvasni a könyvekbe.
David Class: Tűzvihar és a folytatása: Szélörvény
Fantasztikus témájú, egy fiút kiküldtek a jövőből hogy állítsa meg a Sötét Hadsereget, mert ott elpusztul a világ.
Jack Danielson és egy telepata kutya, Gisco, és a ninjalány, Eko
Sarah Dessen - Tökéletes
Nagyon jó könyv,nincs benne semmi természetfeletti.
Hát... olyat tudok ajánlani, amiben ugyan vannak angyalok, de nem róluk szól. Ez egy sorozat, egy NAGYON JÓ sorozat! Három kötetes. Böszörményi Gyula: 9...8...7... - első kötet 6...5...4...- második 3...2...1... -első
Nekem nagyon tetszett, de persze ez én vagyok :) :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!