Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudom interneten elolvasni...

Majorette kérdése:

Hol tudom interneten elolvasni Stephan King könyveit?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 17:58
1 2
 11/15 anonim válasza:

Hi! Nem gúnyolódásból írom: de ezerszer jobban jársz, ha elmész egy könyvtárba és kikölcsönzöd őket könyvként. Meg is mondom miért: a monitoron könyvet olvasni nem a legjobb megoldás, ugyanis bármilyen jó monitorod is van, ki fog égni tőle a szemed, ha folyamatosan olvasol sok könyvnyi anyagot.

Tipp: Én mindig azt csinálom hogyha egy író megtetszik, felmegyek a weblapjára vagy a wikipédiára, összeírom a könyveit kiadás sorrendjében és ebben a sorrendben veszem őket ki 3-4esével. 1 hónap alatt 3-4 könyvet meg kényelmesen el lehet olvasni. :)

2011. ápr. 2. 10:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem adnák ki 12 éves lány vagyok
2011. ápr. 3. 07:43
 13/15 anonim válasza:
ha nagyon kelll..en el tudom kuldeni neked csak irj egy emailt a bazsodombiboglarka@yahoo.com emailcimre:D
2011. ápr. 5. 13:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miben küldöd?(könyv,hangos könyv stb...?)
2011. ápr. 12. 19:57
 15/15 anonim válasza:
12 évesen én is vettem ki King könyveket a könyvtárból... Kiadják azt! Max azt mondod, hogy anyukád kért meg, hogy vedd ki neki, ha kérdik... de nem fogják, hidd el! :)
2011. szept. 7. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!