Regényt írok, hogyan találhatnék olvasókat?
Igen, van második fejezet is.:)
A sárga falre bűvölés azért volt, mert a lány nem érezte jól magát. Semmiképp nem akart a hullára nézni. Bár lehet, hogy a valóságban ez nem így történik, és az emberek turistaként bámészkodnak.Nem tudom.:)
A leírással kapcsolatban teljesen igazad van. Azzal sosem vagyok megelégedve, mindig belesűrítem egy-két mondatba. Nem jó, de a második könyvben már javul a helyzet.
2. vagyok:
nos, ez első ránézésre elég vámíros, romantikus oldalnak néz ki, de nem csak olyan könyvek vannak rajta, én már pl. olvastam ott 2 krimit is:)
ez pedig egy másik blog, akinek a szerkesztőjével beszéltem már, ő is kiírt ide már kérdést... én folyton figyelem olvasom, és bár még nem olyan sok a követője, gyorsan bővül:)
főleg alul keresd, de kiírnak egy listában más blogok címét is...:)
remélem, segítettem, ha eszembe jut még ilyen oldal (biztos van még) szólok:)
Szia "2.":)
Köszi a linkeket! Megnéztem őket. Még gondolkozom, hogy feltöltsem-e a könyvemet. Nehezen adom ki a kezemből, és talán könnyebb, ha a csak saját oldalán van fent. Azért még meggondolom, mert jó ötlet.
Nagyon köszönöm a segítséged!:))
kb a 20 mondatnál tartok csak, de eszméletlenül tetszik :)
ja, és nekem a részletesség is bejön... de komolyan :)
Köszönöm szépen! Nagyon örülök, ha tetszik...még a részletesség is!:)
(Megígértem, hogy megírom, ha tettem fel új fejezetet, és igen, ma a harmadik is felkerült!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!