Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Regényt írok, hogyan találhatn...

Regényt írok, hogyan találhatnék olvasókat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy krimisorozatot írok, az első rész már elkészült. Van egy saját honlapja is a sorozatnak. Szeretném megismertetni másokkal a könyvemet, érdekelne az emberek véleménye róla. Mit gondoltok, hol toborozhatnék olvasótábort?
2011. márc. 21. 19:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Igen, van második fejezet is.:)

A sárga falre bűvölés azért volt, mert a lány nem érezte jól magát. Semmiképp nem akart a hullára nézni. Bár lehet, hogy a valóságban ez nem így történik, és az emberek turistaként bámészkodnak.Nem tudom.:)

A leírással kapcsolatban teljesen igazad van. Azzal sosem vagyok megelégedve, mindig belesűrítem egy-két mondatba. Nem jó, de a második könyvben már javul a helyzet.

2011. márc. 22. 18:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Most végeztem, itt már tökjó, élvezhető. Visszaolvastam, amit írtam.. talán cseppet bunkó voltam, ne haragudj emiatt, 8-10 hiba két fejezetben egyáltalán nem sok. Összességében tényleg, gratulálok, szép munka 22 évesként. és szívesen olvasnám a folytatást is, majd szólj itt, ha van új rész.
2011. márc. 22. 18:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem volt bunkó, örülök mindenki véleményének még, ha nem is az, hogy "de jó". Nagyon köszönöm! Remélem, a későbbiek még jobban tetszenek majd. Szólok, amint felteszem a harmadik fejezetet.:)
2011. márc. 22. 19:18
 14/23 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

nos, ez első ránézésre elég vámíros, romantikus oldalnak néz ki, de nem csak olyan könyvek vannak rajta, én már pl. olvastam ott 2 krimit is:)

[link]

ez pedig egy másik blog, akinek a szerkesztőjével beszéltem már, ő is kiírt ide már kérdést... én folyton figyelem olvasom, és bár még nem olyan sok a követője, gyorsan bővül:)

[link]

főleg alul keresd, de kiírnak egy listában más blogok címét is...:)

remélem, segítettem, ha eszembe jut még ilyen oldal (biztos van még) szólok:)

2011. márc. 22. 20:51
 15/23 A kérdező kommentje:

Szia "2.":)

Köszi a linkeket! Megnéztem őket. Még gondolkozom, hogy feltöltsem-e a könyvemet. Nehezen adom ki a kezemből, és talán könnyebb, ha a csak saját oldalán van fent. Azért még meggondolom, mert jó ötlet.

Nagyon köszönöm a segítséged!:))

2011. márc. 22. 22:32
 16/23 anonim válasza:

kb a 20 mondatnál tartok csak, de eszméletlenül tetszik :)

ja, és nekem a részletesség is bejön... de komolyan :)

2011. márc. 26. 20:00
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nagyon örülök, ha tetszik...még a részletesség is!:)

(Megígértem, hogy megírom, ha tettem fel új fejezetet, és igen, ma a harmadik is felkerült!:))

2011. márc. 26. 21:00
 18/23 anonim ***** válasza:
nem szóltál. nekem meg több mint egy órába telt mire megtaláltam ezt a kérdést.:))
2011. ápr. 10. 21:09
 19/23 A kérdező kommentje:
Jajaj...Bocsi, de kelekótya vagyok.:S Tettem fel másik kérdést, és ott írtam, hogy van, vagy hogy teszem fel. Sajnálom tényleg.:(
2011. ápr. 11. 20:38
 20/23 anonim ***** válasza:
nem baj, most már olvasom:)) ha gondolod, kapsz ezekre is egy kritikát.:) de tényleg, csak ha érdekel a véleményem.
2011. ápr. 11. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!