Hogyan lehet kiadni egy könyvet?
Figyelt kérdés
csak írok írok 11 éve már és arra gondoltam ezekkel a könyvekkel kezdeni kéne valamit.
olvasták már sokan és nem bírták letenni, megjelenítettem egyet e-book-ban de az nem ugyanaz mintha kézzel fogható lenne.
2011. márc. 16. 09:50
1/2 anonim válasza:
Kiadóknak kell elküldeni, ott szakértők elolvassák és ha méltónak találják rá, akkor kiadják, amire, valljuk be, kicsi az esély.
Ha ez ne, jön be, akkor te magad viszed a nyomdába és sokszorosítod, de ez meg nagyon-nagyon sokba kerül.
Én azért sok sikert kívánok neked! :)
2/2 anonim válasza:
Másképp is lehet. Mi pl azt csináljuk (alapítványi kiadóként), hogy szerény önköltség fejében megszondázzuk a piacot egy egészen kicsi példányszámmal. Így nem kockáztat sokat az ügyfél sem. Ehhez ugyan kell önerő, de így nem lesz elutasítva és nem kell óriási összegeket kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!