Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan lehet kiadni egy könyvet?

Hogyan lehet kiadni egy könyvet?

Figyelt kérdés

csak írok írok 11 éve már és arra gondoltam ezekkel a könyvekkel kezdeni kéne valamit.

olvasták már sokan és nem bírták letenni, megjelenítettem egyet e-book-ban de az nem ugyanaz mintha kézzel fogható lenne.

2011. márc. 16. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Kiadóknak kell elküldeni, ott szakértők elolvassák és ha méltónak találják rá, akkor kiadják, amire, valljuk be, kicsi az esély.

Ha ez ne, jön be, akkor te magad viszed a nyomdába és sokszorosítod, de ez meg nagyon-nagyon sokba kerül.

Én azért sok sikert kívánok neked! :)

2011. márc. 16. 10:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Másképp is lehet. Mi pl azt csináljuk (alapítványi kiadóként), hogy szerény önköltség fejében megszondázzuk a piacot egy egészen kicsi példányszámmal. Így nem kockáztat sokat az ügyfél sem. Ehhez ugyan kell önerő, de így nem lesz elutasítva és nem kell óriási összegeket kockáztatni.
2011. márc. 16. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!