Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyiket történetet írjam...

Melyiket történetet írjam meg? Melyiket olvasnád szívesebben? ( többi lent)

Figyelt kérdés

1. történet: Egy MMORPG-ről jutott eszembe. Ebben az embereknek különleges képességük van. A történet tele van fordulatokkal, a főhős egy fizikailag erős, lelkileg gyengébb férfi. Több melléktörténet is van benne.

2. történet: Elkezdtem kisebb történeteket írni, és eszembe jutott, hogy egyesíthetném őket, a hiányzó részeket meg kiegészítem. Romantikus, nyálasabb szerelmi történet, kevesebb fordulattal (de azért van benne..). A szereplők normális emberek, azaz nem rendelkeznek semmilyen szuper-képességgel, a stílusuk viszont nem mindennapi (kinézetre gondolok). A főhős egy lelkileg gyenge lány.

Melyiket érdemesebb inkább megírnom? Esetleg gyúrjam össze a kettőt? A normális válaszokat előre köszönöm.

2011. márc. 11. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőt. Szeretem az MORPG-t, és szerintem egész jó kis fantasy történet ki süllhet belőle. Sok sikert hozzá !!
2011. márc. 11. 16:10
 2/6 Brúsz Wéjn válasza:
Esetleg, miért nem írod meg mind a kettőt?
2011. márc. 12. 09:15
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: köszönöm

2. Akkor inkább úgy kérdem: melyikkel kezdjek?

2011. márc. 12. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem írj mindkettőről egy rövid vázlatot(tartalom hogy mi lenne benne), és az alapján dönts el, amelyik egyszerürbbnek tünik.
2011. márc. 12. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az elsőben jól kidolgozod a főhős lelki gyengeségét, és tényleg fordulatos lesz a történet, illetve ha nem lesz az egész túl sablonos, akkor szerintem az első a nyerő. Én biztos szívesen elolvasnám :).
2011. márc. 12. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaja énis! erről jut eszembe, ha elkészül akár publikálhatnád is ;).
2011. márc. 12. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!