Hol tudnám elolvasni online letöltés NÉLKÜL az Alkonyat Napfogyatkozást (az egészet)?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 11:56
2/9 A kérdező kommentje:
mert lelassítja a gépet
2011. márc. 5. 19:58
3/9 anonim válasza:
Egy könyv kábé egy perc alatt lejön..
5/9 anonim válasza:
tudod az emberek az internet megjelenése előtt már évezredekkel is olvastak. lehet hogy még te is hallottál olyanról hogy könyv. nem csak arra való, hogy a szekrény polcait díszítsd velük, de olvasni is lehet őket.
6/9 anonim válasza:
16:05-nél a pont :'DDD de sztem a kérdező nem akarja megvenni. de mien géped van neked ember???? egy online könyv kb. 50-100 kb között van. ha ez lassítja akkor...
7/9 A kérdező kommentje:
16:07-kor írta ember.
és nem tölthetem rá mert anya céges laptopja
2011. márc. 15. 20:05
8/9 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/9 anonim válasza:
van benne néhány helyesírási hiba, de egészen tűrhető és ne zavarjon meg, hogy az van kiírva, h újhold.
am előző vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!