Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek a true blood hány...

Szerintetek a true blood hány részes lesz? És mi lesz a vége?

Figyelt kérdés
Mármint az egész sztorinak? Én már annyira nem tudom , hogy mit gondoljak, de amúgy imádom
2011. febr. 21. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én sem igazán tudom már, jelenleg a 4. könyvet olvasom, még van úgy 5 fejezet, és nemsokára elkezdem nézni a filmsorozat 2. évadját is. Ezzel csak egy a gond, még nagyobb a gubanc a fejemben, mert bizonyos dolgokat megváltoztatnak, pl LaFayette könyv szerint meghalt, vagy csak nekem dereng így, de filmben meg él és virul. Nekem a 10 könyve e-bookban megvan, de talán már van 11. is. Meglátjuk. Ameddig az írónő írni kívánja :) Én sem szívesen szabadulnék meg ilyen karakterektől, mint Eric, vagy akár Bill :)
2011. febr. 23. 17:42
 2/3 A kérdező kommentje:

én lassan befejezem a 10.-et,és elgondolkodtam rajta, hogy vajon mi lesz végül sookie-val (ha jól emlékszem így írják )

vajon ő is hallhatatlan lesz, vagy nem , de az meg olyan fura lenne... ááh megőrülök, remélem gyorsan megírja harris a többi részt is :)

2011. febr. 23. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is remélem :)
2011. febr. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!