Volt olyan könyv, amit képtelen voltál letenni, annyira olvasmányos volt? És, ha igen, melyik az?
Harry Potter, Narnia, csak ez ilyen laza dolgok :)
17/L
Masodik kotete A hercegno lanyai, csak nem tudtam linkelni, mert most nincs a bookline-on
Sara Harris & Barbara Mosallai Bell: Hercegasszony voltam Teheranban
Az utobbi fel evben ezeket vettem meg es olvastam el, egyik jobb, mint a masik, csak ajanlani tudom.
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsó válaszadónak: Ezek lebilincselő könyvek lehetnek a tartalmuk alapján. Illetve én is szeretem a megtörtént eseményeken alapuló könyveket. Jean Sasson-tól én is olvastam a fátyol mögött című könyvet, valóban letehetetlen volt.
A. Dumas: Monte Cristo grófja ( már 1000x olvastam, de még mindig nagyon jó! Annyira tanulságos! A műveltségi szintedet minden téren fejleszti. )
A. Dumas: A háro testőr ( még egy kis Dumas...:) )
Tolkientől minden,
C.S. Lewis-tól minden,
Verne: Némó kapitány,
Conan-Doyle: A Sátán kutyája,
Agatha Christie: Egy marék rozs + Gyilkosság meghirdetve, Harry Potterből minden,
Eragonból minden, ööö... Inkább a nagy klasszkusokat szeretem, amik nem romantikusak annyira, és nem kötelező olvasmányok.
Ha könyvet szeretnél, akkor ajánlom CanadaHUN oldalt és a mek.oszk.hu-t. Mindkettő helyről lehet könyveket ingyen letölteni. :)
Én a helyedben a Monte Christo grófjával kezdeném. Hosszú, de annyira jó, hogy az már fáj.
Szabó Magda: Abigél és Szabó Magda általában
Bronte: Jane Eyre
Bronte: Üvöltő szelek
Jane Austen könyvek (némelyik már nekem egy kicsit unalmas, eröltetett, de a legtöbbet nagyon szeretem) pl. Büszkeség és balítélet
Elfújta a szél...
Knight: Légy hű magadhoz
de jó pár II.világháborús könyvet szeretek (Sziget a romok között, Egyszer, Anne Frank naplója, A csíkos pizsamás fiú, Sorstalanság. kisebbként: Számláld meg a csillagokat)
Wass Albert: A funtineli boszorkány
Sütő András drámák (többek között az Advent a Hargitán)
Arthur Miller drámák (Édes fiaim)
rengeteget írhatnék. nagyon szeretek olvasni. különböző témákban, különböző történeteket. :)
Anne rice: Vámpírkrónikák
Darren Shan: Rémségek cirkusza
J. K. Rowling: Harry Potter
Dumas: Monte Cristo grófja
Gaston Leorux: Az operaház fantomja
Moony Witcher: A hatodik hold leánya
... aszem ennyi
szabó magda -Abigél
Holt költők társasága
Egy gésa emlékiratai
Harry Potter 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!