Mi a véleményetek a True Boold c. könyvről?
egyik ismerősöm azt mondta róla h a többi ehhez hasonló vagyis vámpíros könyvhöz képest nem olyan jó.
nem összehasonlította őket. csak annyi mondott h neki nem tetszik annyira mint a többi
szerintetek jó könyv?
köszönöm a válaszokat!:)
az blood, de biztos véletlen volt.
én imádom, sztm fantasztikus!
jajj télleg elírtam:D köszi h szóltál:D
és köszi a választ:)
Röviden és tömören: Sz@R.
Mondjuk ezektől a "kortárs" vámpírkönyvektől kezdek a falra mászni, egyedül Anna Rice könyveire, tudom fenntartás nélkül azt mondani, hogy "igen, ez tényleg jó".
köszi a választ:)
na eddig 2 különbözö vélemény.. ha lehetne szerretnék még:D
Hát akkor olvasd el, ha annyira kíváncsi vagy, mire vársz?xD
Amúgy moly.hu-n írd be a könyv címét, és olvasd el a véleményeket. Belinkelném, de nem tudom pontosan melyik kötetre gondolsz(úgy tudom, több is van?)
Második szavazó voltam:D
amm true blood az 1. számű könyv ami jó :DD és eléggé nagy sikerű sorozat, és sokkal jobban beleélheted magad mint a pl. a twilight-ba.... dee izlések és pofonok..... mindenki mást szeret...
attól függ mit vársz el a könyvtől?!
true blood inkább a vámpírok emberek közti felbukkanásáról szól különféle storykkal, szerelmi szálakkal átfűzve stb. szex az kötetenként max 3-4 dee az sem részletes :D
ha szaftos részleteket szeretnél vámpíros témában akkor Kresley Cole könyveit ajánlom x) az meg van fűszerezve :DD
REMÉLEM KICSIT TUDTAM SEGÍTENI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!