Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tudnám elolvasni/letölt...

Honnan tudnám elolvasni/letölteni a Fanni Hagyományai című könyvet?

Figyelt kérdés
letölteni vagy neten olvasni mindegy, a lényeg hogy ne tartalom legyen
2011. febr. 3. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nekünk is az van feladva, tök szar. a kiscsaj arról nyavajog egész végig, hogy el kell hagynia azt a csávót, aki mindig elbőgi magát. am sztem a google megoldhatja a problémád
2011. febr. 3. 18:46
 2/15 anonim ***** válasza:
bazz de lusták egyesek
2011. febr. 3. 22:37
 3/15 A kérdező kommentje:
bocs van valami problémád? kerestem google-ba de mivel meg nem volt a kezemben egyszer sem a könyv, így nem tudom melyik az, mert semmi esetre sem lehet rövidített változat, úgyhogy ha nem tudod a kérdésre a választ inkább hallgass mindenki jobban jár
2011. febr. 4. 11:36
 4/15 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak pedig igen, tényleg szar, elolvastam félig tegnap de nem sok értelme van, depressziós emberek...:)
2011. febr. 4. 11:38
 5/15 anonim ***** válasza:
érdekes ha beírod google-ba a címet, akkor a mek.oszk.hu-t adja ki Ha azon továbbkattintasz, akkor látod hogy nem rövidített Csak gondoltad egyszerűbb, ha itt kérdezed, mert annyira műveletlen vagy, hogy azt sem tudod mi az a Magyar Elektronikus Könyvtár
2011. febr. 4. 21:19
 6/15 A kérdező kommentje:
de nagy szerencséje van a világnak veled, hogy te tudod. nem sok közöd van hozzá, hogy én mit tudok és mit nem, azért van az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel és válaszoljon aki tudja, ha meg nem ehhez akarsz hozzászólni, inkább ne tedd, és légyszíves ne állíts olyasmit amit nem tudsz biztosan ez viszont azt hiszem inkább a bunkóság jele.
2011. febr. 5. 11:54
 7/15 anonim ***** válasza:
veled ellentétben megtaláltam a könyvet 5 másodperc alatt Csak te lusta voltál megkeresni és itt kuncsorogsz Szánalmas
2011. febr. 5. 13:23
 8/15 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy abban a fázisban volnék, hogy te mond meg mit csináljak..ennyit a szanálómról.
2011. febr. 5. 21:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta meg mit csinálj Megállapítottam, hogy mivel 5 másodperc alatt megtaláltam, amiiért te itt kuncsorogsz (valószínűleg azért mert b.sztál beírni a google-ba 2 szót) lusta szar vagy Ennyi
2011. febr. 5. 21:58
 10/15 A kérdező kommentje:
nem tudom mit erősködsz ennyit, ha fogalmad sincs, hogy kerestem e vagy nem. szerintem nyugodj bele abba a ténybe, hogy nincs honnan tud, és ha ennyire önfejű vagy akkor higyj amit akarsz, valahogy nem igazan érdekel. "ennyi"
2011. febr. 6. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!