15-16 évesen te olvasnád a Fiúk kizárva c. könyveket?
Figyelt kérdés
én 15 vagyok, nekem tetzszik , elakarom kezdeni megvenni őket és gyűjteni, ti mit gondoltok ,megéri?2011. febr. 2. 17:47
1/18 anonim válasza:
hát ha tetszik miért ne? :D
van bennük humor és kicsit kizökkent az igazi világból, én ezt bírom nagyon Thomas Brezinában.
Ajánlani tudom még - szintén Thomas Brezina könyvet - A penny sorozatot. Az kicsit jobban a te korosztályod :)
2/18 anonim válasza:
Általánosban imádtam, 12-13 éves korom körül! De nekem nem volt meg, a könyvtárból kölcsönöztem, de még most is szívesen olvasgatnám^^ Néha olyan jól esik ilyen kisebbeknek való könyveket olvasni*.*
3/18 anonim válasza:
Szerintem tök jók, nyugodtan olvasd:)
16/L
4/18 anonim válasza:
Én 13 évesen ujra nekiültem... nekem nem nagyon jött be másodszorra, de nekem van egy rakat feleslegben. :D ha kellene pár... :P
5/18 anonim válasza:
énis még 15 évesen olvastam belőlük:D 2 ezer oldalas szar között jólesett:D
6/18 anonim válasza:
15 eves vagyok es epp ma viszem vissza a sorozat ket kotetet.imadom oket.ugyhogy csak hajra.nekem allatira tetszik a ket csaj, mivel Lizi pont olyan mint en xd
7/18 anonim válasza:
egy könyv nem korfüggő, szal sztem nyugodtan :)
8/18 A kérdező kommentje:
Nagyon ksözönöm!!!! (-: Kedvesek vagytok!!! Hát mennyiért passzolnád el őket?
2011. febr. 3. 17:10
9/18 anonim válasza:
Egy olyan 800-1000ért.:) Sztem jó mert eredetileg egy olyan 1500-1600 ft, és azért nincsenek rossz állapotban.:)
10/18 A kérdező kommentje:
Melyik részek vannak meg?
2011. febr. 3. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!