Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta a Vámpírnaplók 3....

Aki olvasta a Vámpírnaplók 3. -4. részét segítsen?!

Figyelt kérdés
Ugye a 3. részben Elena átváltozik...Vagyis meghal... és a végén hova tűnik? amikor ott vannak a kriptában Damonnel, Stefannal, és Katherine-nel?? Mert a 4. részben feltűnik, és vissza is tér... Szóval nem értem hogy hova tűnt a 3. rész végén... köszi.
2011. jan. 29. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Írja a negyedikben (asszem), hogy előkerült a teste, valahogy túlélhette a folyóba zuhanást és talán tüdőembóliát említenek végül a halála okaként, aztán eltemették már rendesen.

Egyébként fizikailag csak a negyedik végén tér vissza, de az csak az ötödikben fog kiderülni szerintem, hogy mégis hogyan, korábban csak a szelleme segít Bonnie-éknak.

2011. jan. 29. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:

A 3. rész végén meghal.Nem tűnik el csak meghal.

Ami engem érdekelne az hogy :MIBEN?

Mert azt nem írja az írónő,és nagyon idegesítő.Dulakodik ott egy sort Katherin-el,éri őket a nap egy kis foltban...Katherin belehal....de Elena mibe hal meg?

2011. jan. 31. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Abba, hogy kifekszik Katherine-nel a napra. Mivel vámpír, ezért ő is belehal, csak kicsit később, mert fiatalabb. K. teljesen hamuvá válik, de Elena is belehal.

Első

2011. febr. 1. 09:51
 4/6 A kérdező kommentje:
De hogyha eltemették a testét, akkor később hogy van Bonnie-éknál? Mert akkor nem csak a szelleme van ott.. a negyedik részben meg az van, hogy Klaus tartja fogságban
2011. febr. 5. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Mikor Boniéknál van akkor még vámpír,az a 3.rész.

Utána temetik el mikor végleg meghal a 3.rész végén.A 4.részben meg végig transz állapotban kommunikálnak.

Lehet egy kicsit összekavarodtál már a részekkel.....én is sokat gondolkodtam ezen az utolsó kommenteden,mire eszembe jutott.

2011. febr. 6. 17:02
 6/6 vámpírnaplók6269 ***** válasza:
szellem,késöbb őr
2015. jan. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!