Aki olvasta a Vámpírnaplók 3. -4. részét segítsen?!
Írja a negyedikben (asszem), hogy előkerült a teste, valahogy túlélhette a folyóba zuhanást és talán tüdőembóliát említenek végül a halála okaként, aztán eltemették már rendesen.
Egyébként fizikailag csak a negyedik végén tér vissza, de az csak az ötödikben fog kiderülni szerintem, hogy mégis hogyan, korábban csak a szelleme segít Bonnie-éknak.
A 3. rész végén meghal.Nem tűnik el csak meghal.
Ami engem érdekelne az hogy :MIBEN?
Mert azt nem írja az írónő,és nagyon idegesítő.Dulakodik ott egy sort Katherin-el,éri őket a nap egy kis foltban...Katherin belehal....de Elena mibe hal meg?
Abba, hogy kifekszik Katherine-nel a napra. Mivel vámpír, ezért ő is belehal, csak kicsit később, mert fiatalabb. K. teljesen hamuvá válik, de Elena is belehal.
Első
Mikor Boniéknál van akkor még vámpír,az a 3.rész.
Utána temetik el mikor végleg meghal a 3.rész végén.A 4.részben meg végig transz állapotban kommunikálnak.
Lehet egy kicsit összekavarodtál már a részekkel.....én is sokat gondolkodtam ezen az utolsó kommenteden,mire eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!