Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Gáz az ha 13 éves vagyok és...

Gáz az ha 13 éves vagyok és be szeretnék lépni a PonyClub-ba?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és nagyon szeretem a lovakat!

Olvasni csak lovas könyveket szeretek egyszer barátnőm adott kölcsön egy PonyClub-os könyvet annyira tetszett hogy én is tag akarok lenni és persze az ajándékok is tetszenek hozzá!:)

Nem gáz? :S

2011. jan. 27. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ha ennyire szereted a lovakat, lovas könyveket akkor szerintem nyugodtan legyél tag. Nem hinném, hogy a tagság korhoz van kötve. Ha a többiek meg ezért cikiznek akkor azokkal ne foglalkozz. Ha te ezt szereted akkor a többieknek most nem mindegy? :)
2011. jan. 27. 14:00
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. jan. 27. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Mért lenne gáz?
2011. jan. 27. 14:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Sok ilyen lány kéne, mint te. Egyáltalán nem gáz. :) És amúgy is, legalább lesz hobbid, és nem fogsz a gép előtt kockulva unatkozni :)
2011. jan. 27. 16:36
 5/12 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok és én is nagyon szeretem a ponyclub os könyveket régen tag voltam :D
2011. jan. 27. 18:37
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jan. 27. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
gáz..
2011. jan. 29. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem gááz!Én is az vagyok 12 évesen imádom a lovas könyveket...nem mondom azt hogy reklámozom,de a könyvek nagyon jók : D És ha nem akarod azt a csomagot akkor lemondod(csak az a baj hogyha 3 csomagot egymás után mondasz le akkor azt hiszik hagy nem akarsz tag lenni és nem küldenek többet:():D
2011. jan. 30. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Az a gáz, hogy sokan azt hiszik, gáz, hogy egy tizenhárom éves lány pony clubos. Akkor lenne ciki, ha 30 éves házas férfiember lennél! :)

Ne izgasd magad, és ha bárki cukkol miatta, szólj be egy dögöset!

2011. jan. 30. 14:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem küldenek több csomagot?

Én nem tudok minden csomagok megvenni

na mind1 egy párat megveszek majd...XD

2011. jan. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!