Milyen könyvet javasoltok egy olyan lánynak aki nem szeret olvasni. Lehetőleg romantikus könyvet?
Figyelt kérdés
bnőm-nek most lesz a szülinapja.. az állítja h nm szeret olvasni... de én is így voltam régen és már bánom h nem olvastam ezért úgy döntöttünk h könyvet veszünk neki. romantikus tipus úgy h az lenne a legjobb!
köszi:)
2011. jan. 24. 15:52
1/24 A kérdező kommentje:
ja és ha odaírnátok h miért lenne jó az a könyv akk azt megköszönném:)
2011. jan. 24. 15:55
2/24 anonim válasza:
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Imádni fogja!:-)
3/24 A kérdező kommentje:
jajj ez engem érdekel:D már énis úgy várom h elolvassam:D:D:D am köszi a választ:D
2011. jan. 24. 15:58
4/24 anonim válasza:
Vagy pedig Ken Follett Katedrálisa.Igaz, az elég sokba kerül, van vagy 4000 ft, de megéri, mert eszméletlen jó könyv.Egy középkori történet, minden van benne ármánykodástól kezdve gyilkosságig, szerelemig,egyszerűen letehetetlen:-)
5/24 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jan. 24. 16:02
6/24 anonim válasza:
Eat, Pray, Love a legjobb. A Fejős Éva könyvek is jók!:)
7/24 anonim válasza:
jaja,én is imádom Fejős Évát! de amúgy hány éves? Mert én faltam Meg Cabot könyveit,amik között vannak amik gyerekeknek,tiniknek és felnőtteknek való is ;)
8/24 A kérdező kommentje:
ja télleg a lényeg kimaradt bocsi:D:D 17 éves lesz:D
2011. jan. 24. 16:13
9/24 anonim válasza:
Én is imádom Meg Cabot könyveit, ha fiatal a barátnőd, tuti tetszeni fog neki. :)
10/24 anonim válasza:
:D hát akkor nagyon fogja szeretni Heather Wells rejtélyes eseteit (Meg Cabottól),de a Locsifecsi királynő sorozatot is ;) szerintem a Neveletlen hercegnő naplójából kezd kinőni(legalábbis én ezt tapasztaltam magamon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!