Honnan lehetne ezt letölteni?
Figyelt kérdés
Igazából ez nem is könyv, hanem egy átdolgozás, egy elég durva átdolgozás.Szóval az egyik barátnőm mesélte hogy olvas egy könyvet, emikben a grimm mesék vannak, csak nem éppen az eredeti változat, hanem egy olyan amiben folyton,,AZT"(nem akartam leírni ide azt a szót)csinálják, de nem találom sehol.Csak kíváncsi lennék ré hogy milyen, nem vagyok ilyen perverz állat.Tehát tudja valaki honnan tudnám letölteni?2011. jan. 21. 21:41
1/2 anonim válasza:
:D:D
Na mindjárt utána nézek.Jó lett volna ha azért ha a pontos címét megkérdezed barátbődtől.De lehet így is meg lesz.
2/2 anonim válasza:
Nem találtam sehol.Remélem vki sikerrel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!