Mi a véleményetek az Elfújta a szél c. könyvről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 18:31
1/5 anonim válasza:
nekem tetszett...de már volt ilyen kerdés. Amúgy a könyv tök jo de mondjuk többször nem olvasnam el marmint h megegyszer
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen(: még várok véleményeket!
2011. jan. 19. 19:21
3/5 anonim válasza:
Az egyik kedvenc könyvem. Kihagyhatatlan, ha szereted ezt a stilust. Nekem nagyon tetszik, biztosan még sokszor el fogom olvasni.
4/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett, bár Scarlett nem nagyon volt szimpatikus, belsőleg, és ahogyan bánt, és kihasznált másokat. Ettől függetlenül érdemes elolvasni, de fel kell készülni arra hogy a konföderáció idején játszódott a könyv és elég hosszú monológok vannak leírva a háborúról.
5/5 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc könyvem. Egyet értek az előttem szólóval, nekem sem tetszett Scarlett, de valamennyire meg tudom érteni, mert abban az időben, ha nem ilyen, lehet, hogy nem élte volna túl. Kedvenc szereplőm Rhett Butler, aki annyira szerette Scarlettet, hogy mindent megadott neki. Minél többször olvasom, annál jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!