Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tudnék képregényeket...

Honnan tudnék képregényeket kölcsönözni?

Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék képregényeket (pl. Alien, Star Wars, stb), viszont az embertelen lenne, hogy ezeket mind megvegyem, hisz többszáz lehet belőlük, ami érdekel és nekem csak arra a fél órára kellene, amíg elolvasom, lásd könyvek, könyvtár, stb. Hol lehet képregényeket kölcsönözni, kölcsönkérni, stb? Hisz elvileg ezek is úgyanolyan könyvek vagy magazinok, mégsem hiszem, hogy meglenne valamelyik könyvtárnak. Esetleg vannak ilyen klubok, ahol szívesen adnak kölcsön, vagy mit tanácsoltok? Egyébként pesti vagyok.
2009. febr. 1. 11:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár tudom, hogy pesti vagy, és régen tetted már fel a kérdést, de itt Szegeden, a Somogyi-könyvtárban és az Egyetemi könyvtárban van jó pár képregény...

Olyanok, mint Sandman, Watchmen, Zöld Lámpás, Hellboy, Walking dead, Hidegbéke, Dominion stb.

Hála az égnek, kezdenek bekerülni a képregények a könyvtárak kínálatába, és sokan ki is kölcsönzik azokat...

2012. jún. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!