Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » MINDENKI! Egy nagyon nagy...

MME kérdése:

MINDENKI! Egy nagyon nagy kérésem lenne - van, aki segítene nekem? (A Vadon Szava)

Figyelt kérdés

Jack Londontól olvasom (olvasnám) A vadon szavát, de hiányzik belőle egy lap (legalábbis remélem, hogy csak egy). A történetnek az a része, ahol a három déli (két férfi, és egy nő) megveszi a kutyákat, és elindulnak vissza, Dawson felé, de irtó szerencsétlenek, fegyelmezetlenek, és így kifogytak az élelemből, a kutyák pedig sorra pusztulnak el (újfundlandi, vizslák, két "korcs"). Az emberek pedig állandóan veszekednek.

Az utolsó néhány mondat, ami megvan:

"Fogalmuk sem volt az ilyen türelemről. Fáradtak voltak és szenvedtek: izmaik fájtak, csontjaik fájtak, még a szívük is fájt; s ezért éles lett a beszédük, és durva szavakat vágtak egymáshoz reggel, ébredés után csakúgy, mint este, amikor nyugovóra tértek."

A hiányzó lapot követő néhány mondat:

"(...) amíg az ostor vagy a fütykös csapásai ismét talpra nem kényszerítették. Gyönyörű, dús bundájának rugalmassága és fénye odalett. Szőre csapzottan, törötten csüggödt, alvadz vérpecsétek száradtak rajta, ahol Hal fütyköse megsebesítette."

Kérem szépen, akinek megvan, és van egy kis szabad ideje, gépelje be nekem, könyörgöm! Vagy az is jó lenne, ha neten el tudnám olvasni valahol!

Hálásan köszönöm!

2011. jan. 8. 22:59
 1/9 A kérdező kommentje:
* alvadt vérpecsétek
2011. jan. 8. 23:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Nálam a hiányzó lap a könyvben a 69-70. oldal, körülbelül itt lehet keresni...
2011. jan. 8. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
2011. jan. 9. 01:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Áhh, megnéztem, és legalább 4 lap hiányzik...
2011. jan. 9. 01:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Épp egyidőben szóltunk hozzá, az előző kommentem nem neked szólt, már épp kezdtem lemondani a dologról, mert erősen hiányos a példányom. Megmentetted a könyvélményem! :))
2011. jan. 9. 01:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem jött be a link :( A formátummal valami baj van...
2011. jan. 9. 02:06
 7/9 anonim ***** válasza:
***** töltsd le ott van az J.L. 20 könyve

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 9. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
A letöltés most gombra kattintva nekem simán elindul és letölt, csak egy kicsit kell várni. A formátuma PDF amit az ingyenes acrobat reader program tud megnyitni. Letölthető pl innen: [link]
2011. jan. 9. 11:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az első linknél letöltés után azt írta ki, hogy vagy nem pdf, vagy "corrupted", ez volt a gond.

A második link hibát jelzett, nem hozta be az oldalt, de ilyen az én szerencsém, és mellé még béna is vagyok...

Most már kutatni fogok én is utána torrenten. Már siklott volna rajta a szemem a történeten, erre nincs meg az oldal :D Nem tudom, ki volt az az okos a családban, aki ezzel szórakozott :/

2011. jan. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!