Aki olvasta az Árvácska c. könyvet, segítene nekem 1-2 kérdésben?
Elolvastam a könyvet kétszer is,de sajnos van még mindig olyan kérdés,ami nem teljesen tiszta :S
Miért mondta Kardacs István Csörének,hogy az ö neve nem Pista,hanem Rudi?
Én arra gondoltam,hogy azért,hogy a kislány azt mondja otthon,hogy Rudi bácsi bántotta,és hogy ne jöjjenek rá a nevelői.De nem tudom :/
Miért nem mondhatta meg Csöre Kedvesanyámnak,hogy Kedvesapám olykor simogatta öt?
Szennyes miért mondja a feleségének,hogy adjon a kislánynak ebédre húslevest?Szennyes jóember?
Szerinted miért tesznek annyi aljasságot a kislánnyal a nevelőszülei?
Aki akár csak egy kérdésre is tudja a választ,az kérem írja meg,nagyon hálás lennék!
Miért nem mondhatta meg Csöre Kedvesanyámnak,hogy Kedvesapám olykor simogatta öt?
Mert szerintem a simogatás nem csak gyengéd érintést jelent Móricznál...és hogyha a kislány megmondja ezt a Kedvesanyának, akor gondolom az asszony kiborul, hogy a férje pedofil :S Vagy nem tudom....
Miért mondta Kardacs István Csörének,hogy az ö neve nem Pista,hanem Rudi?
- Mert, ha azt kérdezik, mit történt vele, akkor azt mondja, hogy Rudi bántotta. Nem derül ki, hogy Kadarcs Pista
- Mert Dudástól még Dudás felesége is félt, meg különben, miért mondta volna, hogy hazugsággal vádolják, és azért is elverjék? Mert hát ki hitt volna neki?
Szennyes miért mondja a feleségének,hogy adjon a kislánynak ebédre húslevest?Szennyes jóember?
- Nem jó ember, de legalább ember.
Szerinted miért tesznek annyi aljasságot a kislánnyal a nevelőszülei?
- Miért lennének kedvesek egy olyan gyerekhez, aki csak nyűg a nyakukon, aki nem a sajátjuk, kenyérpusztító. Ez a mai világban kegyetlenül hangzik, de régen máshogy gondolkodtak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!