Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket tudtok ajánlani?

Milyen könyveket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

szeretem az olyat amiben vannak természet feletti dolgok nem feltétlen vámpírok de azokat is szeretem

meg legyen benne egy kis szerelmi szál :D de ne csak arról szóljon

szeretem pl : Evermore1,2,3, Evernigt1,2,3 Csontváros, Hamuváros, Shilver, Csitt,csitt Éjszaka háza sorozat

ezekhez hasonlókat keresek

a válaszokat előre is köszi D:

2011. jan. 7. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Például a twilight-alkonyat, az is vámpíros könyv, szerelem is van benne-arra épül a történet. én már olvastam, nagyon jóó, ajánlom a többi kötetét is..
2011. jan. 7. 16:10
 2/10 A kérdező kommentje:

jah azt is nagyon szeretem :D

és ismerem is :D

azért köszi a választ

2011. jan. 7. 16:29
 3/10 Sonderkraftfahrzeug ***** válasza:
Én most olvastam el Leon Uris: Meghalsz, tengerész című, amúgy nagy sikerű könyvét, szerintem nagyon jó könyv, meg van benne szerelmi szál is, bár leginkább a II. világháború csendes-óceáni hadszintere és a kiképzésről szól...
2011. jan. 7. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Stephenie Meyer- Burok:-)) Nekem tetszett, sokkal jobb mint a Twilight, azt nem nagyon szeretem.
2011. jan. 8. 12:10
 5/10 anonim válasza:
Szia!Hasonló a stílusunk és a Burok talán a legjobb.De tudom ajánlani Patrick Ness Kés a zajban,vagy Jihn Ajvide Lindqvist Hívj be! c. könyvét(ez kicsit durvább,de ha bírni fogod!).Jó szórakozást!
2011. jan. 8. 21:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Jihn Ajvide Lindqvist Hívj be ezt énis meg akarom venni mmint fentvan a listán :D
2011. jan. 9. 17:39
 7/10 anonim válasza:
Nemrég jelent meg Benina-Bíborhajú 1. A boszorkány fénye. Ez nem vámpíros inkább boszorkányos és démonos, de van benne sok szerelem. Nekem nagyon tetszett!
2011. jan. 11. 16:09
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi :D

felírtam a listámra :):D

2011. jan. 11. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jók Meg Cabot: A mediátor című könyve,egy szellemlátó lányról szól,és egy másik Jenny Caroll vagy Meg Cabot (ugyanaz a kettő) Hívószám 1-800 című könyve,ami egy olyan lányról szól,akibe belecsapott a villám,és ennek hatására olyan képességet kap,hogy megálmodja eltűnt személyek hollétét.Mindkettőben van szerelmi szál is a főhősnők révén és természetfeletti is.
2011. jan. 11. 16:48
 10/10 A kérdező kommentje:

huh ezek is tetszenek :D

listán van :D:D

2011. jan. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!