Milyen könyveket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
szeretem az olyat amiben vannak természet feletti dolgok nem feltétlen vámpírok de azokat is szeretem
meg legyen benne egy kis szerelmi szál :D de ne csak arról szóljon
szeretem pl : Evermore1,2,3, Evernigt1,2,3 Csontváros, Hamuváros, Shilver, Csitt,csitt Éjszaka háza sorozat
ezekhez hasonlókat keresek
a válaszokat előre is köszi D:
2011. jan. 7. 15:54
1/10 anonim válasza:
Például a twilight-alkonyat, az is vámpíros könyv, szerelem is van benne-arra épül a történet. én már olvastam, nagyon jóó, ajánlom a többi kötetét is..
2/10 A kérdező kommentje:
jah azt is nagyon szeretem :D
és ismerem is :D
azért köszi a választ
2011. jan. 7. 16:29
3/10 Sonderkraftfahrzeug válasza:
Én most olvastam el Leon Uris: Meghalsz, tengerész című, amúgy nagy sikerű könyvét, szerintem nagyon jó könyv, meg van benne szerelmi szál is, bár leginkább a II. világháború csendes-óceáni hadszintere és a kiképzésről szól...
4/10 anonim válasza:
Stephenie Meyer- Burok:-)) Nekem tetszett, sokkal jobb mint a Twilight, azt nem nagyon szeretem.
5/10 anonim válasza:
Szia!Hasonló a stílusunk és a Burok talán a legjobb.De tudom ajánlani Patrick Ness Kés a zajban,vagy Jihn Ajvide Lindqvist Hívj be! c. könyvét(ez kicsit durvább,de ha bírni fogod!).Jó szórakozást!
6/10 A kérdező kommentje:
Jihn Ajvide Lindqvist Hívj be ezt énis meg akarom venni mmint fentvan a listán :D
2011. jan. 9. 17:39
7/10 anonim válasza:
Nemrég jelent meg Benina-Bíborhajú 1. A boszorkány fénye. Ez nem vámpíros inkább boszorkányos és démonos, de van benne sok szerelem. Nekem nagyon tetszett!
8/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
felírtam a listámra :):D
2011. jan. 11. 16:35
9/10 anonim válasza:
Nagyon jók Meg Cabot: A mediátor című könyve,egy szellemlátó lányról szól,és egy másik Jenny Caroll vagy Meg Cabot (ugyanaz a kettő) Hívószám 1-800 című könyve,ami egy olyan lányról szól,akibe belecsapott a villám,és ennek hatására olyan képességet kap,hogy megálmodja eltűnt személyek hollétét.Mindkettőben van szerelmi szál is a főhősnők révén és természetfeletti is.
10/10 A kérdező kommentje:
huh ezek is tetszenek :D
listán van :D:D
2011. jan. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!