Olvastátok már a Hívj be! Című könyvet?
Szerintem a korhoz kötést felejtsük is el. Én 15 vagyok, most olvasom a könyvet, körülbelül a harmada van hátra. Nekem nagyon tetszik, nem túl izgalmas, és mégis: csak három napja olvasom esténként, és rohanok vele, fenntartja az érdeklődésemet. Mindenképp megéri elolvasni.
Aki azt mondja, hogy brutális, és nem éri meg elolvasni, mert "depis" lett tőle, az nem mer szembenézni a valósággal. Mert ugyan vámpírok is vannak benne, de ez a könyv az ember szemébe ordítja az igazságot. "Kíméletlenül őszinte" - ez áll a borítón és igaz is. A nyomor, ami fölött az emberek elsiklanak, itt elédtárul. Aki ettől depressziós lesz, az tényleg ne olvassa el. De attól még valós marad.
Tény, hogy nem egy délutáni könnyed olvasmány, de nekem tetszik. Ha valami komolyabbat szeretne az ember olvasni, tökéletes! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!