Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok már a Hívj be!...

Olvastátok már a Hívj be! Című könyvet?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek rolla?
2011. jan. 4. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Én most tartok a harmadánál, de erősen fontolgatom, hogy abba is hagyom. Nem nekem való. Ízlés kérdése. osztálytársam megőrül érte. Én kevésbé...:S
2011. jan. 5. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak gondolkoztam rajta, hogy elolvassam-e. Érdekelnének a vélmények róla.
2011. jan. 5. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
régebben én is nagyon el akartam olvasni nagyon megfogott a leírás... de annyi negatív kritikát hallottam róla h inkább nem kezdtem bele. szóval engem is érdekelnének a vélemének.
2011. jan. 6. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én olvastam, és nekem nagyon tetszett. Viszont egy bizonyos kor alatt nagyon nem ajánlom. Nehéz, durva olvasmány, erősen realisztikus, és kell hozzá egyfajta érzelmi érettség is. Ha nem vagy tizennyolc, még várj vele inkább. Meg nem árt, ha tetszenek az ilyen nagyon nyomasztó, sötét könyvek... Ez nem egy Twilight típusú könyv, szóval csak akkor, ha elég érett vagy hozzá:)
2011. jan. 7. 15:57
 5/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok. Tegnap vettem meg a konyvet de meg nem volt idom nagyon olvasni tegnap csak az elso 50 oldalt olvastam de eddig teccik.
2011. jan. 7. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Azóta elolvastad? Milyen volt?
2011. jan. 28. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a korhoz kötést felejtsük is el. Én 15 vagyok, most olvasom a könyvet, körülbelül a harmada van hátra. Nekem nagyon tetszik, nem túl izgalmas, és mégis: csak három napja olvasom esténként, és rohanok vele, fenntartja az érdeklődésemet. Mindenképp megéri elolvasni.

Aki azt mondja, hogy brutális, és nem éri meg elolvasni, mert "depis" lett tőle, az nem mer szembenézni a valósággal. Mert ugyan vámpírok is vannak benne, de ez a könyv az ember szemébe ordítja az igazságot. "Kíméletlenül őszinte" - ez áll a borítón és igaz is. A nyomor, ami fölött az emberek elsiklanak, itt elédtárul. Aki ettől depressziós lesz, az tényleg ne olvassa el. De attól még valós marad.

Tény, hogy nem egy délutáni könnyed olvasmány, de nekem tetszik. Ha valami komolyabbat szeretne az ember olvasni, tökéletes! ^^

2011. aug. 13. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!