Milyen könyvet ajánlotok a korombelieknek (19/F) ami esetleg izgalmas vagy vicces?
Darren Shan- A holtak vonulása. Ez az első felnőtteknek írt könyve, viszont halálosan jó, és majdnem leesel a székről hol a nevetéstől, hol a meglepettségtől.
-J.R. Tolkien
-Stephen King
És még rengeteg író van ha a magyar irodalom érdekel, akkor Gárdonyi Géza: Egri csillagok nekem az egyik kedvencem.
Ha bemész egyébként egy könyvesboltba, akkor a legtöbb helyen tudnak segíteni, ha elmondod milyen témák érdekelnek.
Terry Pratchett. Haláli. Mindenképpen ajánlom. Humoros. Letehetetlen.
Leslie Lawrence is tud izgalmas lenni, de egy idő után unalmas, minden könyve ugyanolyan végülis. Viszont tud valamit. Izgalmas helyekre utazik, a mitológiából összeszenved egy krimit, gonosztevő elkap, nőt megszerez. Én is utaznék inkább.
Stephen King szintén unalom. A horroros részekért át kell rágni magad az ömlengésen.
Neil Gaiman-Terry Pratchett: Elveszett próféciák
könnyezve röhögtem végig az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!