Olvasta már valaki Brandon Sanderson: Elantris című
könyvét?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor szerinted milyen, hogy tetszett? Miután befejezem A Gyűrűk Urát ezt szeretném elkezdeni :D szóval várom a válaszokat:D
2011. jan. 3. 21:17
1/5 anonim válasza:
Sokaknak nagyon tetszik. Én most tartok a 200-dik oldalon de nem nagyon nyűgözött le. :(
Ha szereted a hosszan tartó leírásokat, a 3 szemszögből való történet mesélést és a politikai intrikákat akkor tetszeni fog.
2011. jan. 4. 09:41
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Egyszer már belekezdtem, de utána valami úton-módon abbahagytam vele. A tavaly nyáron vettem meg a könyvet, de azóta még nem olvastam el, mindig valami más könyv került a kezembe. Engem nem zavar a hossza, nem arra hajtok hogy 2 nap alatt ki is olvassam, hanem hogy megértsem, úgyhogy nem szoktam 100 oldalnál többet olvasni naponta. Szerintem meg is kell emészteni egy könyvet nem elég, hogyha csak végigmegyünk rajta és utánna mint egy szürke folt, úgy marad meg az emlékezetünkben.
2011. jan. 4. 13:38
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett,csak ajánlani tudom. Persze engem nem zavarnak a hosszú leírások, a több szemszög pedig kifejezetten tetszett...jobban megérthetők a karakterek személyiségei. A történet pedig nagyon jó.
2011. jan. 5. 22:04
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Félreértettél. Én sem szeretem hamar ledarálni a könyveket, csak a nyújtott "rétest" utálom. Ha túl sokáig foglalkoznak ugyanannak a dolognak a leírásával/elmagyarázásával akkor lanyhul a figyelmem. Ha egy oldal alatt is megértem amit mondani akar, akkor nem szeretném három oldalon keresztül olvasni, hogy például miért kék a kék lufi a történetben... nekem az már túlmagyarázott és unalmas lesz. :) Engem a történet és a mondanivaló köt le, tehát nem az a lényeg, hogy kevés oldal legyen és hamar túlessek rajta...
De mindenki más és más. Azért írtam le, hogy mire számíts, mert ha neked bejönnek az ilyen könyvek, akkor valószínűleg tetszeni fog.
2011. jan. 6. 09:50
5/5 A kérdező kommentje:
lassan bele fogok kezdeni csak előtte fejezzem be a gyűrűk urát, mert ilyenkor suliközben nem nagyon van időm olvasni, ha meg van is akkor inkább pihenek de jövőhéten remélem befejezem :) am...ment a +
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!