Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van itt olyan, aki olvasta az...

Van itt olyan, aki olvasta az ELFÚJTA A SZELET?

Figyelt kérdés

Remélém minnél többen, vagytok, ugyanis van egy kérdésem;

a könyv legelején írja. hogy az egyik iker fiú Indiának udvarolt, és ezt látta Scarlett is a kerti partin, és akkor Scarlett eldöntötte, hogy észre fogja magát vetetni a fiúkkal. Ő ezt hogy csinálta?

Tudom, h elég agyament kérdés, de én is viszonylag szép vagyok, mégis úgy veszem észre, hogy a fiúk nem vesznek észre.

2011. jan. 3. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Feltűnően viselkedett, bekapcsolódott a beszélgetésekbe stb. Nem is az a lényeg hogy Scarlett hogyan viselkedett hanem hogy bíznod kell magadban és fogadd el magad és akkor a kisugárzásoddal meghódítod majd a fiúkat. És a legfontosabb ne fuss semmiféle fiú után csak ha nagyon nagyon szükséges. :) Biztos hogy hamarosan felfigyelnek rád a fiúk. Egyébként hány éves vagy?
2011. jan. 5. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is olvastam. Azért szerintem ne erre a könyvre alapozd a férficsábítást, tekintve, hogy nagyon nem a mai társadalmi viszonyok között játszódik.

Bár gondolom az, hogy észreveteti magát, kb. annyit jelentett, hogy sokszor adott rá alkalmat, hogy a segítségére siethessenek. Azért akkoriban még minden úriembernek magától értetődő volt, hogy azonnal pattan, ha egy hölgynek segítségre van szüksége, felveszik az elejtett zsebkendőjét, kitárják előtte az ajtót, stb. Na ilyenkor a furfangos nő remekül tudott bájologni, bájosan mosolyogni, éreztetni a férfival, hogy maga milyen kis gyámoltalan, és mennyire sokat jelent neki a férfi segítsége, hiszen akkor el is várták egy nőtől, hogy ilyen kis szerencsétlen legyen.

Ma már ennél sokkal több kell ahhoz, hogy egy pasi észrevegyen, ráadásul az egy dolog, hogy szeretik a férfiak férfinak érezni magukat egy nő mellett, de azért a legtöbb az ilyen kis szerencsétlenkedő csajtól a falnak menne. Ma már hála a jó égnek, a nőktől is elvárnak némi önállóságot.

2011. febr. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!