Ajánlanátok olyan könyvet ami nektek nagyon tetszett?
Karácsonyra vettem meg magamnak Susanne Collins: Az Éhezők Viadala c. könyvét, és annak a folytatását, a Futótűz-et. (The Hunger Games és Catching Fire) A harmadik rész még nincs lefordítva, de idén (2011) novemberben fog megjelenni (Mockingjay).
Szerintem nagyon jó. Most olvasd el, amíg még nem olyan felkapott, mert már tervezik a mozit belőle, és akkor már divat lesz fikázni a könyvet. Utálom a kultúrsznobokat, akik minden könyvet, ami népszerű, leszólnak. Szóval tök jó, javaslom.
Megvettem Cassandra Clare Hamuvárosát és Csontvárosát is, de azt még nem tudtam elolvasni, annyira lefoglalja a fantáziámat az (amúgy két nap alatt végigolvasott) Éhezők Viadala sorozat. De állítólag az is jó :)
Monika Feth- Az eperszedő
Lois Lowry- Nyáron történt
Jostein Gaarder- A narancsos lány
Julia Brückner- A hetedik szoba
köszönöm szépen a válaszokat, mostmár van miböl válogatnom
:)
Feher Klara - Bezzeg az en idomben
Neveletlen hercegno sorozat
Orangyalok pedig vannak
nem tudom hogy hany eves vagy ezert csak ennyit tudok ajanlani :(
A Dan Brown és a Harry Potter könyveket én is nagyon szeretem. Meglehetősen vegyes az ízlésem :)
Meg Cabot: Mediátor sorozat: izgalmas, szerelmes, szellemes. Imádom.
John Steinback: Édentől keletre: komolyabb, de lenyűgöző könyv szerintem.
Janikovszky Éva: Aranyeső: ez az a könyv amit már 5x elolvastam és nem tudom megunni :)
Wilbur Smith: Amikor az oroszlán zabál: a kedvenc könyvem az írótól, ezt nálam egy másik sem tudta überelni.
Krimiből Agatha Christie minden mennyiségben (leginkább a Tíz kicsi néger és az Öt kismalac), ezen kívül Lőrincz L. László/Leslie L. Lawrence könyvei nagyon jók.
Amúgy hány éves vagy?
16/L
Leslie L. Lawrence könyveit én is szeretem!
Ajánlom még Vavyan Fablet,és Laurell K.Hamiltont!
Khaled Hosseini-Ezeregy tündöklő nap
Ezután a könyv után átértékeltem az életem, mert az afgán nők életéről szól. Miután elolvasod, minden eddig problémának nyilvánított kis dolgod eltűnik. Ajánlom :)
Nekünk itt jó életünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!