Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok olyan könyvet ami...

Ajánlanátok olyan könyvet ami nektek nagyon tetszett?

Figyelt kérdés
én ezeket a tipusu könyveket szeretem, de mindent szivesen olvasok, ami jó.: Dan Brown összes könyve, Harry Potter könyvek, Gésák történetéröl szóló könyvek, jo krimik stb... elöre is köszönöm nektek az ajánlatokat
2011. jan. 2. 18:59
1 2
 1/11 anonim válasza:
Jeff Lindsay-nek a Dexter könyvei, Stieg Larsson: A tetovált lány..
2011. jan. 2. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Clive Barker: Kárhozat
2011. jan. 2. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
18%

Karácsonyra vettem meg magamnak Susanne Collins: Az Éhezők Viadala c. könyvét, és annak a folytatását, a Futótűz-et. (The Hunger Games és Catching Fire) A harmadik rész még nincs lefordítva, de idén (2011) novemberben fog megjelenni (Mockingjay).

Szerintem nagyon jó. Most olvasd el, amíg még nem olyan felkapott, mert már tervezik a mozit belőle, és akkor már divat lesz fikázni a könyvet. Utálom a kultúrsznobokat, akik minden könyvet, ami népszerű, leszólnak. Szóval tök jó, javaslom.

Megvettem Cassandra Clare Hamuvárosát és Csontvárosát is, de azt még nem tudtam elolvasni, annyira lefoglalja a fantáziámat az (amúgy két nap alatt végigolvasott) Éhezők Viadala sorozat. De állítólag az is jó :)

2011. jan. 3. 01:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Monika Feth- Az eperszedő

Lois Lowry- Nyáron történt

Jostein Gaarder- A narancsos lány

Julia Brückner- A hetedik szoba

2011. jan. 3. 10:04
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat, mostmár van miböl válogatnom

:)

2011. jan. 3. 12:03
 6/11 emo klaudia ***** válasza:

Feher Klara - Bezzeg az en idomben

Neveletlen hercegno sorozat

Orangyalok pedig vannak

nem tudom hogy hany eves vagy ezert csak ennyit tudok ajanlani :(

2011. jan. 3. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Kazuo Ishiguro: Ne engedj el
2011. jan. 3. 16:09
 8/11 anonim válasza:

A Dan Brown és a Harry Potter könyveket én is nagyon szeretem. Meglehetősen vegyes az ízlésem :)

Meg Cabot: Mediátor sorozat: izgalmas, szerelmes, szellemes. Imádom.

John Steinback: Édentől keletre: komolyabb, de lenyűgöző könyv szerintem.

Janikovszky Éva: Aranyeső: ez az a könyv amit már 5x elolvastam és nem tudom megunni :)

Wilbur Smith: Amikor az oroszlán zabál: a kedvenc könyvem az írótól, ezt nálam egy másik sem tudta überelni.

Krimiből Agatha Christie minden mennyiségben (leginkább a Tíz kicsi néger és az Öt kismalac), ezen kívül Lőrincz L. László/Leslie L. Lawrence könyvei nagyon jók.

Amúgy hány éves vagy?

16/L

2011. jan. 3. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Leslie L. Lawrence könyveit én is szeretem!

Ajánlom még Vavyan Fablet,és Laurell K.Hamiltont!

2011. jan. 3. 23:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Khaled Hosseini-Ezeregy tündöklő nap

Ezután a könyv után átértékeltem az életem, mert az afgán nők életéről szól. Miután elolvasod, minden eddig problémának nyilvánított kis dolgod eltűnik. Ajánlom :)

Nekünk itt jó életünk van.

2011. jan. 5. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!