Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a képessége?

Mi legyen a képessége?

Figyelt kérdés
Írok egy történetet... tippeket kérnék, mi legyen a lány képessége, ami miatt nehezen lehetne a fiúval? (vámpíros kíméljen :D) pl gondoltm, hogy időutazó, de nem akarok utánozni, hogy pl a génjében legyen olyan... szóval, tippeket :) és nyugi, nem lopok meg semmi, csak ötlet kéne. köszi!
2010. dec. 29. 11:50
1 2 3
 11/21 Saten ‫҉ ***** válasza:
És van egy kishúga aki átváltozik nagy szőrös csimpánzzá :D
2010. dec. 29. 16:12
 12/21 anonim ***** válasza:
jók vagytok, hajrá :D
2010. dec. 29. 16:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Muszáj időnek lennie?
2010. dec. 29. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Már bocsi, a könyvet teljes egészében neked kell kitalálnod. Ha már az alapötlet és helyzet megformálása nem megy, akkor a megírása hogy fog? Nem bántó jelleggel akartam ezt írni, ne érts félre, de ezt tényleg neked kell kitalálnod.
2010. dec. 29. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Dilettáns döggomba: Arról már lekésett, az időutazó férjét már valaki más megírta: :P

2010. dec. 29. 20:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ott van még az örök klasszikus, a halhatatlanság. Egy halhatatlan nem fog leállni egy halandóval, és még idő is van benne. Jó sok.

Vagy érinthetetlen (mérgező, túlérzékeny, elekrtomossággal töltött stb). Ezt a szivatást képzeld el egy szerelmespárnak.

Vagy nincs is igazából teste, az egész csaj csak valami szemfényvesztés, ami úgy tűnik, mintha ott lenne, de igazából nem érez semmit a környezetből.

Az a lényeg, hogy ne legyen túl bonyolult. Az mindig erőltetetten hat. Engedd el a fantáziádat, néha a legnagyobb marhaságből lesznek a legnagyobb ötletek.

Lehetne halhatatlan úgy is, hogy csak addig, amíg szerelmes nem lesz. Mert akkor lőttek az örök életnek. És akkor ő az alkimista lánya. Aki vezekel az apja hülyeségéért, mert az rajta kísérletezett még a X. században. És hogy ne legyen egyszerű az élet, az apuka is él még, és nem akarja, hogy a lánya halandóvá váljon, mert akkor végképp egyedül marad a halhatatlanságában. Mármint a lány apja.

Vigyázz, megírom helyetted.

2010. dec. 30. 16:44
 17/21 anonim ***** válasza:
szívesen írnék egy tippet, de én is épp írok egy történetet egy csajról akinek van valamilyen képessége :D (bár ez a fiúzást nem nehezíti meg :D)
2011. jan. 1. 21:37
 18/21 Nidria válasza:
Egyetértek az egyik előttem szólóval, ha írni akarsz, neked kell kitalálni mindent. Ha másoktól kérsz tippeket, az csak azt jelenti, hogy nincs értelme írnod, vagy erőlteted az írást, és az meg is fog látszani az eredményen. Én azt tanácsolom, hogy ha már mindenképpen írni akarsz egy történetet, akkor azt előzze meg valamiféle "gondolkodás", te magad találd ki a szereplők karaktereit, vonásait, csak így lesz a mű a tiéd.
2011. jan. 7. 16:41
 19/21 A kérdező kommentje:
nem azt kértem, hogy írjátok meg helyettem, hanem hogy adjatok ötletet. nem ötletet lopok, hanem ötlettől indul e a fantáziám. nem azért kérdezek hogy utána azt kapjam, hogy én találjam ki. akkor ne írj ide. akik ötleteltek, ezer hálám érte, és ne aggódjanak, nem veszem el az ötletet, csak ezekről beugrik egy másik :)
2011. jan. 8. 09:45
 20/21 anonim ***** válasza:
A lány legyen időutazó. De olyan lehetne, hogy a lánynak feladatai lehetnének ami miatt nem tud a fiúval sok időt tölteni és így tovább. Szárnyaljon a képzeleted.
2011. jan. 15. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!