Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kaptam egy nagyon szép füzetet...

Kaptam egy nagyon szép füzetet, de nem akarom hülyeségre használni. Ti mit írnátok bele?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
napló? versek?
2010. dec. 26. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Fontos sms-ek, amiket meg akarsz őrizni dátummal, időponttal, ilyesmi. Vagy élményfüzet, fényképekkel.
2010. dec. 27. 03:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Versek, kedvenc idézetek. Esetleg ragaszthatsz bele fényképeket, élménybeszámoló egy utazásról.
2010. dec. 27. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Írd bele az álmaidat.Én már rég ki akartam próbálni,de sosem emlékszem rendesen rájuk.Valaki csinál ilyet?
2010. dec. 28. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Én le szoktam írni az álmaimat, pont egy éve csinálom és nagyon érdekes vissza-vissza nézegetni őket. :)

Én naplót érdekes módon képtelen vagyok írni, mert elkezdem, aztán abbahagyom, mert megunom. De az álomnapló az MÁS. Az magába foglal egy csomó mindent, amit éreztél akkoriban, amik történtek veled...Ja, igen a kérdező kérdésére válaszolva:

Én a te helyedben verseket írnék bele, vagy a gondolataimat, amik napközben rám törnek, amik foglalkoztatnak.

2011. jan. 8. 11:08
 6/6 szkenguru válasza:
Végrendeletet ...
2013. dec. 13. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!