Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok már az Apám szép...

Olvastátok már az Apám szép volt, egy heroinista vallomása című könyvet?

Figyelt kérdés
Ha igen, tudjátok kiről szól? Annyira tisztelem azért amit átélt és kíváncsi vagyok, hogy ki is ő, hogy tudjak egy képet kapcsolni hozzá.
2010. dec. 22. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem olvastam de szeretem az ilyen stílusú könyveket. Esetleg tudnál róla mesélni nekem?
2010. dec. 26. 23:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom egy lányról szól(nem tudom,szerintem civil)Aki meg akart felelni az apjának de nem sikerült,új iskolába kerül ahol a drog és az alkohol rabságába menekül,végülis heroin függő lesz nagyon durva dolgokon megy át,és tiszta lesz az elvonónak köszönhetően,nagyon szép és tnulságos történet.
2011. ápr. 26. 18:29
 3/3 anonim válasza:
Igen a könyv egy lányról szól Gabkáról ha bárhol rákeresel a könyvre akkor képet is találsz róla.Én személyesen is ismerem,és tényleg tiszteletre méltó amit végig csinált.És az is figyelmet érdemel amit most csinál!
2011. aug. 25. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!