Milyen jó könyveket tudtok?
Ilyen frissebbet,amíg nem rég jelentek meg,15 évesnek jó.
de ne ilyen vámpírost
Új legyen,15 évesnek való, és ne vámpíros? Nehéz.
A legtöbben most a Twilight-sagáért rajonganak. Én is olvastam, nekem tetszett, de ha Neked nem jön be a vámpíros, akkor a ● The Wolves of Mercy Falls könyveket ajánlanám, vagyis a Shivert, (borzongás) és a Lingert (várakozás) Maggie Stiefvater-től. Igaz, a Shiver tavalyi, de elengedhetetlen a második részhez a Linger-hez. Farkasos, és nehéz olvasmány. Már csak a több (kettő illetve négy) szemszög miatt is.
● A másik, amiről szerintem mindenki hallott már, az a Harry Potter sorozat. Azt hiszem, ezt nem kell bemutatnom.
● Valamint van még a Pokoli báléjszakák olyan nagyszerű íróktól, mint Stephenie Meyer, Meg Cabot, Kim Harrison, és még sorolhatnám. Ezt nem olvastam, de sokan ajánlották, és hiszek nekik... De a felső kettő az, amit mindenképp ajánlok.
köszi :)
HP-t természetesen ismerem,és szeretem :)
ezt a vámpírosat úgy értetem,hogy sem halhatatlanokról,farkasokrol,.... nem szeretnék olvasni,
csak rendes emberekről,akiknek nincsenek természetfeletti képességei.
pl. olyan könyvekre gondoltam mint a Elfújt a szél,meg hasonlok,csak mostaniak
Köddé váltak, 13 okom volt.
Én 18 éves vagyok, de mindkettő tetszett, übereli az átlag tini kategóriát:) Olvasd el a tartalmukat, nagyon jók:))
Bár ez inkább fantasy, de nagyon jó könyv és nem régen jelent meg :)
Brent Weeks - Árnyak útján
Ne ijedj meg a vastagságától. Én 2 nap alatt elolvastam.
Itt még az első három fejezetet is felrakták: [link]
Paulo Coelho:Tizenegy perc,A piedra folyó partján ültem és sírtam.
Nem most jelentek meg de nagyon jó könyvek:)
Én imádom.
16/L
Maureen Lee-Búcsú Liverpooltól
Az nem vehető emberszámba, akiknek ez a könyv nem tetszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!