Szerintetek ez regény? A többi lent
2010. dec. 11. 18:31
1/9 anonim válasza:
hát, gondolom igen, ez, amit linknek adtál már a 2. rész, kicsit talán meseszerű, de attól még az lehet...
2/9 A kérdező kommentje:
tudom h a 2. része csak irodalombol kell majd ismertetőt írni és nemnagyon szeretek olvasni ugyh ink ez fogott meg engem és ezt is olvastam el egyedül asszem...
2010. dec. 11. 22:47
3/9 anonim válasza:
Regénynek regény, bár fura, a tíz éves húgom most olvasta, és neki nagyon tetszett. Biztos hogy a te korosztályodnak való, és nem néznek hülyének, ha erről írsz ismertetőt?
4/9 A kérdező kommentje:
hát lehet bár a tanár aztmondta h egy regnyből írjunkismertetőt azt nemmondta h milyneből és milyenből ne...
2010. dec. 12. 11:41
5/9 anonim válasza:
Tessék, itt egy régi ismertetőm, nyugodtan leszedheted, és felhasználhatod, csak szerkeszd ki a nevem. :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
2010. dec. 13. 20:57
7/9 A kérdező kommentje:
ömm van egy kis baj... nem jeleníti meg...
2010. dec. 13. 20:58
8/9 anonim válasza:
próbáld ezt. Ha van works szövegszerkesztőd, menni fog, csak itt nincs egy vagány dzsinn halványan a szöveg mögött.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. dec. 15. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!