Hol tudok venni Tesó kódexet?
Figyelt kérdés
Az Így Jártam Anyátokból ismert Barney Stinson féle tesó kódexről lenne szó. Azt hallottam, hogy 1500HUF az Auchanban. Valaki pontosabb infot tudna mondani? Mármint hogy tényleg ennyi-e? Illetve, hogy még hol tudom beszerezni?!
Előre is köszii.:]
2010. dec. 7. 19:15
1/6 anonim válasza:
a libriben!!!:) (www.liri.hu)
ott is ahogy néztem a honlapon (ha könyvet keresel, ott éri meg először nézni:) leárazták, vagycsak akciós nemtom, de elv 1500 Ft:)
2/6 A kérdező kommentje:
kösziszépen :)
2010. dec. 10. 17:07
4/6 anonim válasza:
Csak 1500HUF? Hát az Ferge-most figyelj-TEGES! ár. Nekem sajnos még csak virtuális számítógépen van meg, de meg fogom venni!! Nagyon tetszik, igaz, itt ár kiolvastam, de a könyvet ki is lehet tölteni saját tapasztalatokkal :)
5/6 anonim válasza:
Tegnap vettem a keményborítósat 2500-ért az alexandrában, Pécsett, a plázában!
Megérte.
Nekem megvan gépen:
- A Tesó Kódex
- A Taktikai Könyv
- Tesó Akcióban
:P Mondjuk ezeknek egyike sem a hivatalos fordításos.
6/6 anonim válasza:
én az auchanbe 3500 ér vettem :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!