Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok már? Mi a véleménye...

Olvastátok már? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szurovecz Kitti - Gyémántfiú....arra vagyok kiváncsi, hogy érdemes megvenni, izgalmas? van benne szerelem is..? mármint látom hogy piros pöttyös könyv...azok jó könyvek, de félek tőle kicsit, hogy magyar nő írta....ugyanolyan jó könyv, mint a külföldiek is?...
2010. dec. 7. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem olvastam,DE

- a magyar könyvek sokszor sokkal jobbak mint a külföldiek.

-a pöttyös könyvek amiket eddig olvastam tőlük mind nagyon jó volt.Gondolom ez sem lehet rossz.

-Én elolvasnám,és biztos nem csalódnék benne.

2010. dec. 7. 14:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam rá, hogy mivel vöröspöttyös jó lehet...na még hátha írnak olyanok, akik olvasták, és majd a vélemények alapján eldöntöm, hogy érdemes e megvenni :)...azért köszönöm a válaszodat:)
2010. dec. 7. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Szorovecz Kitti egy remek csaj, és remek írónő! Van tehetsége, ami már a szakmájából is érthető. Ő az egyetlen a hármasból, aki meg tudtam érteni, miért írta meg ezt a könyvet.
2010. dec. 11. 01:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs, elgépeltem :)
2010. dec. 11. 01:09
 5/7 anonim válasza:
mi a bajod azzal,hogy magyar írta?miért lennének jobbak a külföldiek?te kis paraszt!
2010. dec. 11. 14:05
 6/7 anonim válasza:
ez nem attól függ,hogy mennyire jó,hogy külföldi vagy sem.honnan vetted ezt a baromságot?sok magyar író százszorta jobb,mint ezer külföldi!de ugyanúgy lehet egy külföldi is jobb egy magyar írónál,de ezt így mondani,hogy egy külföldi jobb...ehhez is "sok" ész kell!
2010. dec. 11. 14:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem míg én nem parasztozlak le titeket, meg nem hülyézlek le...addig szerintem nektek se kéne...én a könyvről kérdeztem vélemény, nem arról, hogy mit gondoltok rólam...majd ha magamról kérdezek, szívesen meghalgatom, miket mondtok, de addig nem...és az, hogy én szerintem a külföldi könyvek iggen is sokkal jobbnak, az csak izlés kérdése....mondjuk te meg nem szereted a külföldi könyveket( nem nem biztos, csak mondom)...akkor én most parasztozzalak le, mert te azokat miért nem szereted??....ez nevetséges....miért nem lehet normélisan válaszolni?? én csak véleményt kértem, hogy szerintetek milyen ez a könyv....és ti már rögtön itt puffogtok nekem...szóval, örülnék neki, ha a kérdésre lenne válasz, nem pedig ara hogy én milyen vagyok....kösztönöm
2010. dec. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!