Melyik könyv jó 14 éveseknek?
Mert az lenézés, hogy a korához illő könyveket írunk?
Szerinted egy 14 éves mennyit ért meg és mennyi foglalkoztatja a fizika kultúrtörténetéből?
twilightot (alkonyatot) ajánlom én is :) az most nagyon jó könyvnek számít és az ismerősi körben már kiolvasta 40 éves is és 13 is..és mindkettő egy hét alatt :) meg persze én is :) (18 vagyok) meg ami nekem tetszett régen, kb 13-14 lehettem az a Stanley a szerencse fia. Bár ha mondjuk ilyen bad girl-öket olvas akkor inkább..hm..nézegettem neten, nézz utánuk ezeknek :) :
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség
Meg Cabot könyből kb bármi..
Mary-Kate, Ashley Olsen: 16 leszek
Dietlof Reiche: Freddy - Egy hörcsög kalandos élete
Bianca Pitzorno: Tiniálom - Nyári különkiadás
remélem sikerült tippeket adni :)
Én 15 vagyok és ezeket olvastam utoljára:
Bad girl 1-6.
Hot girl 1-2.
Beach girl 1-3.
Battle royale (ezt nem bztos hogy a kezébe adnád :D)
Heather Wells 1-3. (ez egy tiniknek való krimi, nagyonjó!
Plusz az összes többi Meg Cabot könyv
thomas Brezina könyvei inkáb kisebbeknek valók szerintem!
Biff evangéliuma, A leghülyébb angyal, Mocskos meló (ezek is állati jók, meg úgy minden amit ezeknek az írója írt :D)
most ezek jutottak eszembe, de ezek olyanok amiket én is szívesen elolvasnék akár többször is! :D
Amikor én 14 éves voltam megkaptam Jacqueline Wilson- Szerelmes lányok c. könyvét... Istenem hányszor kiolvastam!! Szerintem neki is nagyon tetszene!!
Louis Sachar könyvei is nagyon jók pl.: Stanley, a szerencse fia!! :)
klikk 1-2-3-4
én olwastam öket w 20szor is.. (: Alkonyat, New Moon, olsan ikrek: 16 leszek, bad girl..
am 14 wagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!