A véleményetek érdekelne a történetemmel kapcsolatban (? )
Már egy ideje dolgozom egy könyvön, minden ötletem megvan hozzá, de nem tudom, tetszene-e az olvasónak. Örülnék, ha véleményt mondanátok :(
Ez egy tinikönyv, így ne lepődjetek meg.
Aki szeretne segíteni, annak elküldöm e-mail-ben a linket!
Előre is köszönöm.
Te vagy az első kritikusom! Mindjárt el fogom olvasni újra, és újra!
Nagyon, nagyon köszönöm! :):):)
Írnál priviben, h fel tudjuk venni a kapcsolatot?
huh, annyira örülök, h tetszett!
Kérlek, egy éve írom ezt a könyvet. Szeptemberben nagy buli volt itthon, mikor az egy évet ünnepeltük!
Ha gondolod megadom a blogom címét, amiben vannak későbbi jelenetek. Csak az elejét nem tom megcsinálni, hogy jó legyen, ne legyen unalmas, stb. De úgy érzem, ennek kell maradni!
Jake marad :) Isten ments, h meg akarjak tőle vállni :D
és köszönöm, h nem érezted hosszúnak, én sem éreztem, de visszanézve nagyon annak tűnik. Ja, és a vége a fiúval, meg Jake nézésével nincs kidolgozva, nem tom észrevetted-e. Mert sok az ismétlés, meg Cerry jellemzése sem teljes ahhozképest, amit adni akarok róla.
Ami az augusztus-t illeti!
Ne foglalkozz a dűtumozással!
Windows live blogszerkesztőt használok, h a legelső bejegyzést előre dobja, az utolsót meg hárta. Mindig késői dátumot kell megadnom. MÁr sok jelenet ki van dolgozva, főleg a vége. Nagyon durvára tervezem. :)
Köszönöm még egyszer! Életem elős véleményezőjének :)
Örülök, hogy örülsz =)
Küldtem egy e-mailt, remélem meg fogod kapni, és nem keveredik el a freemail titokzatos postásbácsija kezében.
Ami a levélből kimaradt: köszi, hogy elárultad ki az a Vess, mert már fúrta az oldalamat =D
Haajj emberek olyan jó volt ezt olvasgatni
XD
Azóta persze beindult a biznisz, már a 17-es fejinél tartunk kedves kis olvasóimmal *-*
Ti adtátok meg a löketet :)
Ha még szeretnétek viszont látni:
Üdvözlettel: Niara Stan, innen a GYK-ról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!