Könyveket hol vesznek meg Budapesten?
Figyelt kérdés
A házunkban nagy rendrakást tartottunk és baromi sok olyan 50-80db közötti vagy még több könyv összejött, vannak komplett sorozatok, nagy értékűek is. Nekem csak valami jelképes összeg is jó lenne érte. Hol veszik meg az ilyesmit?2010. nov. 26. 22:14
1/3 anonim válasza:
Ha nagyon kell a pénz, akkor én az antikváriumba szoktam bevinni a könyveimet. Ezzel csak az a gond, hogy piszkosul keveset adnak, még egy vadonatúj könyvért is.
Pl: szükségem volt 1.000 Ft-ra és bevittem az "Egy gésa emlékiratai" című könyvemet (3.000 Ft-ért vettem anno, kemény fedeles volt és nagyon vigyáztam rá), tudod mennyit kaptam érte? 200 Ft-ot.
Szóval erről ennyit.
Lehet, hogy jobban járnál, ha kimennél egy piacra és ott árulnád a könyveket.
Sk sikert!:)
3/3 A kérdező kommentje:
Vaterához nem értek+ egyesével szórakozni velük szintén nem érdemes.. Milyen antikváriumok vannak ahol vesznek is könyveket? Én megkérdeztem pár helyen, de sajnos mindenütt azt mondták, hogy nem vesznek könyveket :S
2010. nov. 27. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!