Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyveket hol vesznek meg...

Könyveket hol vesznek meg Budapesten?

Figyelt kérdés
A házunkban nagy rendrakást tartottunk és baromi sok olyan 50-80db közötti vagy még több könyv összejött, vannak komplett sorozatok, nagy értékűek is. Nekem csak valami jelképes összeg is jó lenne érte. Hol veszik meg az ilyesmit?
2010. nov. 26. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kell a pénz, akkor én az antikváriumba szoktam bevinni a könyveimet. Ezzel csak az a gond, hogy piszkosul keveset adnak, még egy vadonatúj könyvért is.

Pl: szükségem volt 1.000 Ft-ra és bevittem az "Egy gésa emlékiratai" című könyvemet (3.000 Ft-ért vettem anno, kemény fedeles volt és nagyon vigyáztam rá), tudod mennyit kaptam érte? 200 Ft-ot.

Szóval erről ennyit.

Lehet, hogy jobban járnál, ha kimennél egy piacra és ott árulnád a könyveket.

Sk sikert!:)

2010. nov. 26. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
vatera
2010. nov. 26. 22:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Vaterához nem értek+ egyesével szórakozni velük szintén nem érdemes.. Milyen antikváriumok vannak ahol vesznek is könyveket? Én megkérdeztem pár helyen, de sajnos mindenütt azt mondták, hogy nem vesznek könyveket :S
2010. nov. 27. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!