Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol találom meg ezt a könyvet?

Hol találom meg ezt a könyvet?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek történelemről olvasni, főleg háborúkról és korokról, most David Irving-től a Hitler háborúja (Hitler's war) című könyvet néztem ki, de sehol sincs fent honlapon. (alexandra, líra, bookline stb...)

Van egyáltalán magyarul ez a könyv? Ha magyarul írom be a címet akkor kidob honlapokat, ahol utalnak rá, de maga a könyv sehol nincs megvételre.

2010. nov. 24. 11:36
 1/2 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg felhívni 1-2 két könyvesboltot, hátha tudnak infót. (Én kisboltokat szoktam előnyben részesíteni - nem bunkók, és vágják rá unalmasan, hogy "nem tudjuk...")
2010. nov. 24. 12:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, keresni fogom még más boltokban is. Igen elég bunkók tudnak lenni, én az alexandrával jártam nyáron úgy, hogy kerestem könyvet, de nem volt és elég bunkók voltak. Azóta hanyagolom is azt a boltot. :D A lírában viszont nagyon kedvesek, rendelésnél hívnak egyből, ha van könyv, de ezt ott sem láttam. Na de nem baj, majd kutatok még. :)
2010. nov. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!