Vélemények a démonkönyvekről?
Figyelt kérdés
Darren Shan könyveiről, a démonkönkönybekről van szó... :)2010. nov. 23. 22:02
1/3 anonim válasza:
Engem nem igazán kötnek le, pedig a vámpíros sorozatot szerettem nagyon. De ez a démonos néhol nekem nagyon össze-vissza van, de annyira nem izgat, hogy előről elkezdjem és végigolvassam rendesen.
2/3 anonim válasza:
A 3. részig nagyon jó, az azutániak már nem igazán tetszettek, de a legutolsót még nem olvastam el.
3/3 anonim válasza:
Az első az nagyon jó. Azt mindenképp érdemes elolvasnod. Hihetetlenül meglepett benne pár dolog. Élveztem:) Még talán az 5. tetszett. A többi, főleg az 5. utániak már nagyon kuszák és összevisszák. Szerintem elég lett volna 5 kötetben összesűríteni. Próbáld ki az elsőt mindenképp! Az sosem baj, ha olvasol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!