Szerintetek miért az a 7. Harry Potter konyvnek a címe hogy a halál ereklyéi, ha szinte nem is arrol szol a konyv, hanem a horkruxok felkutatásáról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 18:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem maguk a horkruxok az ereklyék. Ha elpusztítja Harry, akkor meghal Tudodki.
2/6 anonim válasza:
A hetedik részben úgy emlékszem szőnyeg alá söprik kicsit a horcruxokat, és a halál ereklyéit kezdik keresni (főleg a Pálcát), amivel egyrészt legyőzhető Voldemort, másrészt meg ha ő szerzi meg, akkor ő lesz a legerősebb varázsló..
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért mert az egész könyv e körül a téma körül forog. Keresik a horkruxokat, de mégis a halál ereklyéi vannak a központban.
Nekem inkább a 6. könyvel van ez a problémám, ott aztán végképp nem a félvér herceg körül forog a törénet :)
4/6 anonim válasza:
Adjatok neki Ti jobb címet :D Mennyivel jobban hangzik már, hogy h Harry potter és a halál ereklyéi, mint Harry Potter és a horcruxok :D és a 6. rész meg a félvér herceg körül forog :D
5/6 anonim válasza:
A könyvbe megemlítik,h a horcruxok az ereklyék ellen. Amikor Harry tudomást szerez az ereklyékről, kicsit el is felejti a horcruxokat. Meg ha úgy vesszük, Harrynek már a kezdetek óta van egy ereklyéje, a köpeny ugye. A 7. részben, pedig Albustól megkapja a gyűrűt, és az egész történetben nála lesz. Malfoy pálcája meg a pálcák pálcája, és a végén ezzelgyőzi le Voldit aki ugye maga is egy lélekdarab.
6/6 anonim válasza:
Egy cím megválasztásakor nem igazán kell törődni a logikával inkább az számít, hogy jól hangozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!