Hol tudnám megvenni clive barker-korbács című könyvét?
Figyelt kérdés
megvolt,de sajnos lenyulták.imádom ezt a könyvet!remélem tudtok segíteni!2009. jan. 11. 12:25
1/7 anonim válasza:
Vateráról megrendelheted, de iszonyú ára van. Alig lehet már beszerezni, ezért nem valószínű, hogy 3-4000-nél olcsóbban megúszod. És legyen eszed, ilyen könyveket soha ne adj kölcsön, könyvtárból kikölcsönözheti, ha akarja, bár én a helyedben behajtanám az árát az illetőn.
2/7 A kérdező kommentje:
ha tehetném behajtanám,de sajnos elköltözött külföldre!nekem megér annyit az a könyv.köszi a gyors válaszod!
2009. jan. 11. 14:16
3/7 anonim válasza:
a www.bookline.hu-n is meg van.de tenyleg iszonyu ara van
4/7 anonim válasza:
Nekem 1 kivétellel minden idehaza kiadott Barker könyv megvan és egy két kedvenc angol kiadásban. A Korbács nem annyira ritka. Elvileg 3 kiadást élt meg. (Legalábbis 3 féle borítóval találkoztam vele) Nekem a legelső van meg amit 2000Ft-ért vettem a vaterán. Néha nézz fel oda, mert változnak az idők. Pl. Pár éve lehetetlen volt megszerezni a Pokolkeltőt (amit nekem először szintén lenyúltak) ma meg már bármikor meglehetne venni. Viszont az Éjszaka Gyermekeit megszerezni lehetetlen. Hülye voltam, hogy anno nem rendeltem meg még a Dragon Magazin idején. (96-7)
5/7 anonim válasza:
Nekem is megvan csak hiányzik az első 10 oldal :S Keresem neten már 2 napja de nehééz. Azonban vannak nyomai, hogy valamikor fent volt neten! Ezért nem adom fel, ha valakit érdekel majd az eBook változat csak írjátok ide le és én feltöltöm valahova. Nekem csak azért kell majd, hogy kinyomtassam azt a pár hiányzó lapot :P
6/7 anonim válasza:
A legutóbbi kiadása fenn a vaterán 2300-ért.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi már megvan!a vaterán vettem:)
2010. jan. 10. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!