Mit jelent pontosan, hogy "csönyöfö"? (Micimackóból)
Figyelt kérdés
Ugye sokan ismerik Micimackó kalandjait... Van egy rész, ahol ez megjelenik - az elefántkinézetű papa tanítja a kisfiát. Rég nem néztem már, elfelejtettem,h mi hogyan van. Most ez eszembe jutott és szeretném feleleveníteni.
Ha esetleg valaki tudja annak a résznek a címét, az még jobb lenne :)
2010. nov. 13. 22:30
1/4 anonim válasza:
Ne keress értelmet egy olyan mesében, ahol egy nyíltan mézmániás medve, egy transzvesztita malac, egy mániákus depressziós nyúl és egy, a farkán pattogva közlekedő tigris szerepel.
2/4 anonim válasza:
Azok muclik és vuclik, de nem tudom, mit jelent.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, közben nekem is eszembe jutott a "mucli és vucli" dolog. A csönyöfö pedig nem az erdei állatkák elfogásáról szól? Lenyomozni és elfogni őket. Abban a részben, amit feljebb említettem valami ilyesmi volt, így rémlik.
2010. nov. 15. 06:38
4/4 anonim válasza:
Csapdaállítás
Nyomozás
Foglyulejtés
az epizód címe: A csapdaállítás csapdái
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!