Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tudnám letölteni...

Honnan tudnám letölteni Iwazaki Mineko A gésák gésája című könyvet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sehol...elég friss könyv, szóval nemigen lehet:S

Remélem a Gésa emlékiratait még nem olvastad...nekem utána csalódás volt, nemtudom miért:S Pedig az előbbi is az utóbbiból készült (mmint a gésa néni mesélt az írónak és ő aztán leírta az igazat ebben, de nemtom...valahogy nem volt elég részletes:S)

2010. nov. 11. 10:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt olvasom, de szeretném tudni, hogyan is történtek a dolgok valójában, mert Golden kissé ferdít.
2010. nov. 11. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:

A gésák gésája nem úgy készült,mint a gésa emlékiratai...Rande brown csak segített, de a könyvet Mineko írta. Nekem az összes gésás könyv megvan, de ami csalódás volt, az a gésa mosolya...

Arra ne számíts hogy minden könyv ugyanolyan, mert élettörténeteket ír le, és azok teljesen mások...Mineko atotori jelölt volt, így neki teljesen más körülmények között kellett felnőni, mint Szajurinak, akit eladtak...A kiharu a gésa, pedig megintcsak teljesen más sztori, ott nagy hangsúly fektet az író kiharu életére a háború alatt...

A letöltésben sajnos nem tudok segíteni, mert én megvettem..

2010. nov. 13. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, és nem firss könyv...nekem évek óta megvan...legalább 3 éve...A kiharut, pedig sokadik borítóval adják ki...az sem új
2010. nov. 13. 18:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban összehasonlítást végezni a két könyv között, csak később tudtam meg, hogy Sayuri fiktív alak, én pedig életrajzi regényt akartam olvasni. (ilyen már volt, hogy úgy írtak meg egy könyvet, mintha valóság lenne, és beugrottam, mert nem volt az)
2010. nov. 13. 18:35
 6/9 anonim válasza:

Szépek vagytok:

sehol, túl friss..

sehol, nem túl friss...

Na! Beméc a könnytárba, szt kikőcsönzöd!

(esetleg kifénymásoltatod, de az majdnem annyiba kerül, mintha megvennéd...)

:-)

2010. nov. 18. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem, és a könyvtárnak nincs meg, sőt egyik közeli boltban sincs, különben sincs rá pénzem, hülye! azért kérdezem itt.
2010. nov. 18. 18:23
 8/9 anonim válasza:

Jól van már! Meg ne egyél! Hülye a szomszéd kutyája! :-)

És a net se dob ki semmit rá?

Én beírtam, ezt köpte ki egyből:

[link]

Bő két ropi...

Ha annyira kellene, én ennyiért megvenném... Nyünyü!

:-)

2010. nov. 19. 16:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Megvenni nem akarom, csak elolvasni. Nem azt kérdeztem, hol lehet megvenni, és itt 120 km-es körzetben nincs Libri.

Szóval még mindig a kérdésem, hol lehet letölteni?

2010. nov. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!