Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok Hanya Yanagihara -...

Olvastátok Hanya Yanagihara - Egy kis élet c. könyvét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a könyvvel kapcsolatban. A 150. oldalon tartok. Továbbra is ilyen lassú lesz ez a könyv, hogy 150 oldalanként kb. 10 oldalnyi értékelhető cselekmény van benne?

A leírása és a vélemények olvasása után nagyon kíváncsi voltam rá, de iszonyatosan szenvedek vele. Biztosan nem a könyvvel van baj, lehet, hogy inkább csak én nem vagyok az írónő stílusának a célközönsége. De úgy érzem az első 150 oldal alapján, hogy iszonyatosan túl van írva a regény, és a letehetetlentől nagyon-nagyon messze van. :(

Tehát továbbra is erre a tempóra lehet számítani, vagy beindul majd és könnyebben lesz olvasható?

Tudom, hogy ez nem egy krimi, és nem egy könnyű, nyári délutáni olvasmány, valamint később nagyon kemény témákat fog boncolgatni. De egyelőre úgy érzem, hosszú-hosszú oldalakon keresztül olvasom a semmit. :( Vagy azt, amit korábban már megtudtam, de még 70x le van írva, csak más-más szituban.

Még egyszer mondom, biztosan velem van a gond, mert valószínűleg nem véletlenül nyert díjakat, és biztos nem véletlen a sok pozitív értékelés sem. De a könyv további része is olyan lesz, mint az első 150 oldal, vagy érdemes kitartanom? :)

Köszönöm előre is! :)

#Egy kis élet #Hanya Yanagihara
ma 12:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!