Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajándékot kell vennem egy...

Zsu821222 kérdése:

Ajándékot kell vennem egy alter stílusú kamasz lánynak. Mit ajánlanátok? Én könyvre gondoltam, na de milyen könyveket olvasnak az alter stílusú kamaszok?

Figyelt kérdés

#könyv #Alter stílus
dec. 12. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán szeret olvasni? Mert ha nem, akkor felesleges azt venni neki.

Szerintem ez személyfüggő inkább, hogy milyen fajta könyveket szeret olvasni, szóval nem ártana legalább egy kategóriára leszűkíteni legalább. (Romantikus, fantasy, krimi, horror, sci-fi, történelmi és stb.)

dec. 13. 05:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Biztosan tudom, hogy szereet olvasni az illető.Leginkább a fantasy, sci -fi érdekli.

dec. 13. 06:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A Dűne most nagyon menő, de lehet hogy olvasta már.

Második ötletem: Ray Bradbury - Marsbéli Krónikák

Harmadik ötletem: Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?

(ebből a könyvből készült a Szárnyas fejvadász film, és bár nem olvastam, de lefogadom sokkal jobb mint a film).

Ezek sci-fik. De vehetsz neki valami parfümöt is, valami extrán kinéző üvegcsével, vagy körömlakkot, biztos nem lősz vele mellé.

dec. 13. 14:16
 4/7 anonim válasza:
100%
Szerintem azt a pénzt amit erre szánnál ragd bele egy könyvutalványba, így nem lőhetsz férre.
dec. 13. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4-essel értek egyet. Ha szeret olvasni mindenképp könyvutalványt vegyél.
dec. 13. 23:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A könyvutalvány jó választás, mert azzal nem lősz mellé. Ha így sem vagy biztos, akkor x összegü ajándékkártya.
dec. 14. 01:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A könyvutalványt én is támogatom, mert annak biztosan örülni fog. Vagy esetleg, ha tudod, hogy melyik könyvet szeretné megvenni, vagy esetleg a szüleitől megérdeklődni, akkor az is jó. Nálam volt már olyan, hogy olyan könyvet kaptam, ami nem érdekelt, szóval inkább a könyvutalvány.
dec. 14. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!