Charles Bukowski munkásságáról mi a véleményetek? Különösen érdekelnének vélemények női szemszögből is.
A „munkássága” egy nagy nulla.
(Szerencsére most már erősen kezd kikopni, lassacskán őt is a feledés homálya fogja takarni. És nem fog hiányozni senkinek.)
Én idén fedeztem fel, és pozitív értelemben kellett csalódnom, de értem, hogy miért megosztó mind a stílusa, mind pedig a személye.
Nekem kifejezetten tetszik a nyers és kendőzetlen stílusa, illetve a hétköznapi nyelvezete. Az általa érintett témákról nem is beszélve.
Egyébként angol nyelvterületen nem tapasztaltam, hogy kezdene kikopni, sőt idén itthon is újra kiadták több művét.
Nem olvastam tőle mindent, de számomra egyszerűen érdektelen. Nem írt semmi olyat, amit korábban ne olvastam volna érdekesebb és jobb változatban.
Nekem kicsit olyan hatást kelt a munkássága, mint amikor a kocsma előtt ül egy-két idős férfi és osztják az életbölcsességeiket a nagyvilágnak. Van néhány jópofa gondolatuk, de nem hozzájuk fordulsz minőségi tanácsokért és szórakozásért. Meghallgatod őket, amíg kitöltik az italodat, aztán holnapra el is felejted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!