Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem értem ezt a könyvben?

Nem értem ezt a könyvben?

Figyelt kérdés
Az emlékek őre 1 részét kiolvastam, de nem értettem a végét. Ott mi történt? (SOPILER) Jonas és Gabe meghalt, vagy elérték a Másholt? Nem tudom, hogy van-e kettő, de ha igen spoiler nélkül valaki el tudja magyarázni?

nov. 21. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam, viszont azt tudom, hogy van még másik három része.
nov. 21. 19:02
 2/3 anonim válasza:
Hát már nem teljesen emlékszem, de ha jól emlékszem nem írja a könyv, hogy meghaltak volna. Csak, hogy ugye nagyon nehéz körülmények között voltak.
nov. 21. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is régen olvastam, de ha jól emlékszem nem haltak meg. Csak a túlélésért küzdöttek épp. De igazából annak a könyvnek nem is az a lényege hogy élnek-e ők vagy nem hanem az hogy így a várost elöntik az érzelmek és a színek. Ha jól tudom vannak még részei, de nem olvastam őket. Viszont az első könyvben pont az a szép hogy nem tudjuk hogy pontosan mi történt, az a mi fantáziánkra van bízva
nov. 24. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!