Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire életszerű, és jó ez...

Mendy98 kérdése:

Mennyire életszerű, és jó ez egy könyvben?

Figyelt kérdés

A könyvemmel kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek, amit én írok.

Szerintetek mennyire életszerű az, hogy a főszereplőm szülei keresztények, az apja konkrétan egy falu főpapja, de elviselik, hogy a lányuk metálos ruhákban járkál, van pentagrammos nyaklánca, mondván tinédzser, és kell neki egy kis szabadság is?

Esetleg inkább írjam át úgy, hogy otthon ebből feszültség van?

ma 02:46
A kérdező szavazást indított:
Jó ez így.
Írd át.
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól kell megválasztani a helyszínt és az egyházat is, akkor jöhet. A hagyományosabb, konzervatívabb egyházakban, illetve helyeken ez nem képzelhető el, nemcsak a lelkész családokban, hanem más családokban sem.
ma 04:59
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Esetleg irrd, hogy elviseli, de vannak belőle néha viták.

Pl metalos ruha ok, de ahogy meglátja a pemtagrammos nyakláncot, kiborul tőle.

Vagy lesz egy barátja, és ez nem tetszik az apukának.

Az ötlet nem rossz, bár én nem szeretem az ilyen fajta regényeket, inkább a horror és krimi felé hajlok, de ezt elolvasnam.

ma 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg bele írhatsz olyat is, hogy a közösség néhány tagjának nem tetszik a lány viselkedése, ezért a papra haragszanak, mert engedi, ebből is ki lehet hozni valamit.

ma 06:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdödik a probléma, hogy egy FALUNAK NINCS FÖPAPJA, legjobb esetben egy plébánia van plébánossal.

Másrészt meg egy tini öltözködését nem igazán tudják a szülök kontrollálni.

ma 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 meg jó, hogy a konyvirasnak csak a képzelet szab határt 🤷🏻‍♀️
ma 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!