A könyvemmel kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek, amit én írok.
Szerintetek mennyire életszerű az, hogy a főszereplőm szülei keresztények, az apja konkrétan egy falu főpapja, de elviselik, hogy a lányuk metálos ruhákban járkál, van pentagrammos nyaklánca, mondván tinédzser, és kell neki egy kis szabadság is?
Esetleg inkább írjam át úgy, hogy otthon ebből feszültség van?
Jól kell megválasztani a helyszínt és az egyházat is, akkor jöhet. A hagyományosabb, konzervatívabb egyházakban, illetve helyeken ez nem képzelhető el, nemcsak a lelkész családokban, hanem más családokban sem.
nov. 21. 04:59
2/17 anonim válasza:
Esetleg irrd, hogy elviseli, de vannak belőle néha viták.
Pl metalos ruha ok, de ahogy meglátja a pemtagrammos nyakláncot, kiborul tőle.
Vagy lesz egy barátja, és ez nem tetszik az apukának.
Az ötlet nem rossz, bár én nem szeretem az ilyen fajta regényeket, inkább a horror és krimi felé hajlok, de ezt elolvasnam.
nov. 21. 06:54
3/17 anonim válasza:
Meg bele írhatsz olyat is, hogy a közösség néhány tagjának nem tetszik a lány viselkedése, ezért a papra haragszanak, mert engedi, ebből is ki lehet hozni valamit.
nov. 21. 06:55
4/17 anonim válasza:
Ott kezdödik a probléma, hogy egy FALUNAK NINCS FÖPAPJA, legjobb esetben egy plébánia van plébánossal.
Másrészt meg egy tini öltözködését nem igazán tudják a szülök kontrollálni.
nov. 21. 07:58
5/17 anonim válasza:
#4 meg jó, hogy a konyvirasnak csak a képzelet szab határt 🤷🏻♀️
nov. 21. 09:10
6/17 anonim válasza:
Ebben elvileg igazad van, csak ami ennyire értelmetlenül nem valós, az senkit nem fog érdekelni.
nov. 21. 13:53
7/17 anonim válasza:
Amúgy lehet hogy a kérdező közösségre gondolt
Tudjátok, van a gyülekezet és azoknak van papjuk, pásztor vagy nem tudom minek mondják.
Szóval nem a falu papja az apa, hanem egy vallási közösség pasztora
nov. 21. 14:17
8/17 anonim válasza:
4-es: a kérdés ez volt: Mennyire életszerű ez egy könyvben?
nov. 21. 14:55
9/17 anonim válasza:
Ismered az általad használt szavakat? Például a főpapot?
nov. 21. 16:31
10/17 anonim válasza:
Ha jól tudom a faluknak nincs főpapja. Az meg hogy mennyire elfogadóak a szülők az azon múlik hogy milyen vallás. Szerintem inkább úgy életszerű hogy nem örül neki, veszekednek is rajta sokat, de nem nagyon lehet a lánynak megszabni hogy hogyan öltözködik. Azért ha nagyon durva stílusa van azt nem csak a hívő családokban ítélik el sokszor, hanem a konzervatívabb hagyományos családban is. De ebbe az öltözködéses storyba még rengeteg mindent bele lehet vinni pl hogy az apja megtilt valamit de a csajszi mégis megcsinálja csak titokban, vagy a csaj elszökik otthonról egy kis időre. De ezek csak tippek, nem tudom h milyen könyvet írsz, és ahoz kell igazítani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!