Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki rendelt már a Könyvmolykép...

Aki rendelt már a Könyvmolyképző oldaláról, mennyire volt megelégedve a könyvekkel?

Figyelt kérdés

Most láttam, hogy ezen az oldalon van egy csomó könyv, amik pl. a Libriben is kaphatók, de sokkal olcsóbbak itt. Szeretnék rendelni párat, és az a kérdésem, hogy aki rendelt már tőlük, mik a tapasztalataitok?

Hibátlan, sérülésmentes állapotban küldték a könyveket?

Köszönöm a válaszokat!

nov. 15. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rendben voltak a könyvek.
nov. 15. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajuk a könyveknek. Azért adják olcsóbban, mert ők az eredeti kiadó, ők adják el a librinek is, és a libri még rárak x összeget az árra hogy ok is profitaljanak belőle

De teljesen megbízható az oldal, nyugodtan rendelj onnan

nov. 15. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A mostani leárazás raktárvásár, a raktárban régóta álló könyveket próbálják kiszórni, azért van ilyen nagy kedvezmény.

Ez jelenthet régi köteteket, kisebb szépséghibákat, de semmi komolyabb problémát. (Pl. volt már porosodás, sárgulás, esetleg kisebb karcok, benyomódások.) Mikor 90%-os kedvezménnyel veszel meg egy könyvet, ennyi belefér. :)

De általánosságban nincs probléma az onnan érkező könyvekkel, ha pedig mégis sérülne szállítás közben, nyugodtan lehet nekik jelezni, cserélik.

nov. 16. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az eddigi legnagyobb hiba az egy nagyon pici benyomodás volt a saroknál, de azt könnyen "javítani" tudtam, de tényleg szinte alig látszott, csak hát gyűjtői énemet triggerelte. 😅 Viszont eddig semmi probléma nem volt, gyorsan kiszállították, sőt szerintem az egyik olyan kiadó, akinek a legszebben van nyomtatva az élfestései.

Például a raktárvásáros könyvekkel se volt bajom eddig, szóval nyugodtan rendelj tőlük megbízhatóak.

nov. 16. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Németországba is szállítanak? Bocs hogy kérdést írok..

Nem a + költség érdekel, hanem az hogy ki-e szállítanák, itt elég nehéz magyar könyveket beszerezni

dec. 4. 06:26
 6/6 anonim ***** válasza:
5, Elvileg igen, csak a rendelési felület nem alkalmas rá. E-mailt kell nekik írni a markabolt kukac konyvmolykepzo.hu címre, felsorolva, hogy melyik könyveket nézted ki, és visszajeleznek, hogy mennyi lenne a szállítási díj, szeretnéd-e. :)
dec. 4. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!