Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlottok?...

Milyen könyveket ajánlottok? FONTOS!!!

Figyelt kérdés

Leiner Laura a kedvenc íróm, de már az összes könyvét olvastam. Egyrészesekből a kedvencem a random volt. Sorozatokból pedig a összes:)

Írok egy "könyves listát", ahova azokat a könyveket sorolom fel, amiket el szeretnék olvasni vagy meg szeretnék venni. Eddig 82 könyv van rajta, ott is, van néhány, amit inkább nem szeretném, hogy lássa anyukám a címet, borítóképet, és a tartalmat. Szóval igen.

Ha szerettek olvasni... Vagy inkább ha tudtok;), akkor lehet ajánlani könyveket:)

STÍLUS: NAGYON ROMANTIKUS, TINIREGÉNY, DE NEM ILYEN TÚL KOMOLYTALAN, HANEM TÉNYLEG IGAZI. LEHET BENNE EGY KIS DRÁMA (de az fontos, hogy ne olyan, mint Leiner Laura Közhelyek című könyvében, mert ott megszakadtam a sírástól). PLUSZ KELL BELE EGY OLYAN ÉRZÉS, HOGY AZT NEM TEHETEM LE.

Köszönöm💗

nov. 15. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj föl a moly.hu oldalra, és ott címkék (pl. tiniregény, romantikus stb.) alapján kereshetsz könyveket.
nov. 16. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Kerstin Gier: Rubinvörös
nov. 16. 15:23
 3/10 anonim válasza:
LOL könyvek lehet tetszenének neked :)
nov. 16. 18:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
nov. 17. 00:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Lee child Nincs kiút, Lee child Elvarázsolt dollárok,

John Grisham leszámolás

Joe nesbo Kés

Chris Kyle Amerikai mesterlövész

Stephen King Setét torony

Anthony Horowitz tini regények

nov. 17. 06:48
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Anna Karenyina
nov. 17. 14:47
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös, és ezek valóak egy 12 éves lánynak?
nov. 19. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: Nem az 5-ös vagyok, de azért megírom Neked, hogy nem. Mondjuk ha kicsit utánuk olvasol, ez számodra is világossá válik.
nov. 20. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:

ha 12 évesen írsz ide, azt mondanám kapcsold ki jobb felső sarokban az X el az oldalt, nincs itt keresnivalód higgy nekem.

ha a lányodnak lesz a könyv akkor bocs, de am egy szóval nem említetted.

nov. 21. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Kollár Betti szerintem nagyon jó lehet korosztályt nézve a kosársuli 1-2-3
nov. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!