Hasonló Wattpad story?
Ma olvastam ebbe bele, és eddig tetszik, viszont most írják, ezért nem tudom tovább olvasni.
Hasonló történetet tudnátok ajánlani? Nektek mi a véleményetek?
6 és 3 órája voltak feltöltve, a 2. fejezeten meg konkrétan egy olvasás van, ami én vagyok...
Vagy ha annyira tetszik, hogy még kérdést is írsz ki vele, miért nincs rajta egy csillag sem?
Nem tudom, hogy tenyleg onreklam vagy sem es nem is kulonosebben erdekel, de tenyleg talalsz ennel sokkal jobban megirt sztorikat is. Az elso fejezet kozepeig birtam, rengeteg benne a helyesirasi hiba vagy rossz megfogalmazas.
Kerdesedre valaszolva. Wattpad kereso: sport, romanc, stbstb es fog boven kidobalni valogatnivalot.
Ha az alsó határ az olyan színvonalú sztorik, ahol nem csak a szereplők ruházata, de még a kajája is be van vágva képként, jóformán bármelyik jó lesz neked.
Negyedik fal lebontásként még viccnek el tudom képzelni, hogy a szereplő közli, hogy ez most olyan jó lett, hogy be kell fotózza, de amúgy csak azt bizonyítja ezzel az író, hogy gőze sincs, hogy hogy kéne kinéznie egy regénynek.
Még ez sem befejezett, de ez legalább jól van megírva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!