Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hasonló Wattpad story?

Hasonló Wattpad story?

Figyelt kérdés

[link]

Ma olvastam ebbe bele, és eddig tetszik, viszont most írják, ezért nem tudom tovább olvasni.

Hasonló történetet tudnátok ajánlani? Nektek mi a véleményetek?

nov. 2. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem lenne ennyire feltűnően önreklám, talán kapnál pár csillagot, de így nem valószínű...
nov. 2. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem onreklamnak szantam, mivel nem az en tortenetem, de koszi...
nov. 2. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:

6 és 3 órája voltak feltöltve, a 2. fejezeten meg konkrétan egy olvasás van, ami én vagyok...

Vagy ha annyira tetszik, hogy még kérdést is írsz ki vele, miért nincs rajta egy csillag sem?

nov. 2. 19:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, új törénet, én is ma délután találtam. Hasonló érdekelne. Én nem csillagozok addig, amig nem látom a mű egészét, ha nem tetszik a végkifejlet. Két rövid rész után még nem tudom eldönteni, hogy jó lesz e. Eddig számomra az, de ki tudja
nov. 2. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes hogyan bukkantál rá? Ha nem gond, hogy kérdezem.
nov. 2. 20:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Kulcsszavas kereséssel. Sportolóként erdekelnek a sportos storyk, es a romancok. De nem lenyeges, ha nem tudsz ajanlani, hagyjuk, nem akarok itt ilyen hulyesegeket magyarazni. Kerdeztem valamit, ennyi
nov. 2. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is csak kérdeztem valami, ennyi. 🤷🏻‍♀️ Mert önreklám szaga van, hiszen ha sport románcot kerestél volna úgy tetted volna fel a kérdést. Tudok ennél igényesebben is megírt sportrománcot, de akkor inkább tényleg hagyjuk.
nov. 3. 09:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Es nem osztanad meg velem?
nov. 3. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy tenyleg onreklam vagy sem es nem is kulonosebben erdekel, de tenyleg talalsz ennel sokkal jobban megirt sztorikat is. Az elso fejezet kozepeig birtam, rengeteg benne a helyesirasi hiba vagy rossz megfogalmazas.

Kerdesedre valaszolva. Wattpad kereso: sport, romanc, stbstb es fog boven kidobalni valogatnivalot.

nov. 8. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha az alsó határ az olyan színvonalú sztorik, ahol nem csak a szereplők ruházata, de még a kajája is be van vágva képként, jóformán bármelyik jó lesz neked.

Negyedik fal lebontásként még viccnek el tudom képzelni, hogy a szereplő közli, hogy ez most olyan jó lett, hogy be kell fotózza, de amúgy csak azt bizonyítja ezzel az író, hogy gőze sincs, hogy hogy kéne kinéznie egy regénynek.

Még ez sem befejezett, de ez legalább jól van megírva:

[link]

nov. 8. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!