Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a Harry Potter könyvek...

Mi a Harry Potter könyvek mélypontja?

Figyelt kérdés
Személyes véleményekre vagyok kíváncsi, mind a hét kötetet egyben nézve melyik jelenet, esemény, karakter stb. szerintetek az abszolút mélypont?

okt. 13. 00:11
 1/8 anonim válasza:
100%

Nekem személy szerint az volt az első mélypont amikor megtudtam hogy Lupinnak mennyire nem egyszerű az élete a vérfarkasság miatt

Második mélypont pedig nekem Dumbledore halála volt:(

okt. 13. 07:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dursley-ék viselkedése volt az első. Draco viselkedése a második. Dumbledore halála a harmadik.
okt. 13. 09:23
 3/8 anonim válasza:
92%
Hát az első az egyértelmű Dursly-ék a második nekem Sirius halála a harmadik és legmélyebb pedig Piton halála
okt. 13. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Sirius halála volt a legmélyebb, utána Dumbledore, Fred és Dobby
okt. 13. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem Sirius halála, utána Dumbledore, Lupin és Tonks, Dobby halála. Nekem folyamatos mélypontok voltak, mikor valamelyik szeretett karakter halt meg...
okt. 20. 11:41
 6/8 MDaniel98 ***** válasza:
Sztem is Dumbledore halála. Egészen addig a pontig teljesen meggyőződhetünk arról, hogy Dumbledore a legnagyobb hatalmú mágus, Grindelwaldot lenyomta, Voldi pedig az 5. rész végén akkor sem tudja megölni, amikor nyilvánvaló, hogy ez a célja, az pedig még feltételezésnek is rossz, hogy bárki másnak esélye lenne legyőzni őt, és mégis meghal, ráadásul egy olyan ember átka által, akit ezelött se nagyon kedveltünk.
okt. 20. 14:08
 7/8 paradicsom31 ***** válasza:
100%

Amikor kiderül, hogy maga Harry is egy horcrux. A tudat, hogy benne van egy lélekdarabja, és hogy meg kell halnia... Hát, azért azt elég megemészteni, főleg ilyen fiatalon.

Ami még ilyen mélypont, az Lupin és Tonks halála. Szerintem nem kell mondanom, hogy miért.

okt. 20. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Számomra az 5. kötetben a minisztérium homokba dugott feje és Umbridge "áldásos" tevékenysége.
okt. 23. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!